Abone Ol

Su parkında turistlerin dansöz eğlencesi

Yerli yabancı yüzlerce tatilcinin serinlemek için tercih ettiği Antalya'daki Aqualand Su Parkı ziyaretçilerinin en çok beğendiği aktivite, oryantal şov oldu.

Su parkında turistlerin dansöz eğlencesi

Popüler eğlence merkezi Aqualand Su Cenneti'nde, animasyon şovlar tüm hızıyla sürüyor. Sezon süresince her ulustan turistin ağırlandığı su parkında oryantal rüzgarı esiyor. Oryantal Eftal tarafından gerçekleştirilen öğle şovu, Türk ve İranlı turistlerden büyük ilgi görüyor. Göbek dansının inceliklerini gözler önüne seren oryantaller, danslarına animasyon ekleyerek, görselliği ve kahkahası bol bir şov hazırlıyor.

Su parkında turistlerin dansöz eğlencesi - Resim: 1

Animasyon şovlarla su kaydıraklarından kayıp güneşlenen turistlere farklı bir atmosfer yaratmaya çalıştıklarını belirten merkez yönetimi, şovlara müşteri anketleri doğrultusunda yön verdiklerini söyledi.

Su parkında turistlerin dansöz eğlencesi - Resim: 2

Giriş ve çıkış sırasında turistlere mini anket yapan yönetim, 'En çok hangi animasyonu beğendiniz' sorusunu yöneltiyor. Turistler oylarıyla oryantalleri birinci, dalga havuzunu ise ikinci sırada seçti. Oryantal şov, sezon sonuna kadar haftanın her günü devam edecek.


Su parkında turistlerin dansöz eğlencesi - Resim: 3
Su parkında turistlerin dansöz eğlencesi - Resim: 4

Su parkında turistlerin dansöz eğlencesi - Resim: 5
Su parkında turistlerin dansöz eğlencesi - Resim: 6
Su parkında turistlerin dansöz eğlencesi - Resim: 7
Su parkında turistlerin dansöz eğlencesi - Resim: 8
Su parkında turistlerin dansöz eğlencesi - Resim: 9