Abone Ol

Turgay Güler et yiyemiyorum diyen vatandaşı hedef aldı: Protein manyağı...

Akşam Gazetesi yazarı Turgay Güler, bir sokak röportajında "Bir işte çalışmasına rağmen et yiyemiyorum; karnımı doyuramıyorum" diyen vatandaşın konuşmasını 'provokasyon' olarak niteledi.

Turgay Güler et yiyemiyorum diyen vatandaşı hedef aldı: Protein manyağı...

Güler, 'provokasyon' iddiasını şu sözlerle açıkladı; "Et yiyemediğini, beslenemediğini, aç yattığını iddia ediyor. Ayaklanma çağrısı yapıyor. Maşallah kaslarına bakın hele! Vücudu protein manyağı olmuş."

Sosyal medya hesabından OdaTv'nin haberini alıntılayan Güler şunları yazdı;

"Şu kirli provokasyona bakar mısınız! Et yiyemediğini, beslenemediğini, aç yattığını iddia ediyor. Ayaklanma çağrısı yapıyor. Maşallah kaslarına bakın hele! Vücudu protein manyağı olmuş. Camiye gidiyormuş huzur bulamıyormuş. Daha neler neler."

Tüylü Mikrofon'un sokak röportajında konuşan bir vatandaş, "Her şey güzel' diyorlar. Kitap okumak istiyorum ama okuyamıyorum. Geçim derdinden kendimi geliştiremiyorum. Kendimden kısmama rağmen rahat bir hayat yaşayamıyorum" demişti.

İşte o video...

'Bir işte çalışmasına rağmen et yiyemediğini ve karnını doyuramadığını' belirten vatandaş, "Ben senin için 'köpek' gibi çalışıyorum. Eğer ben güzel yaşayamıyorsam sen de yaşamayacaksın" diye konuşmuştu.

Vatandaşın konuşması sosyal medyada gündem olmuştu.

Turgay Güler et yiyemiyorum diyen vatandaşı hedef aldı: Protein manyağı... - Resim: 1