Abone Ol

Türbanlıya Nişantaşı'nda mahalle baskısı! Cemil İpekçi Pınar Kür tartışması

NTV'de 'Haydi Gel Bizimle Ol' programına konuk olan Cemil İpekçi, Nişantaşı'ndaki bir cafe'de türbanlı bayanın başı açık bayanlar tarafından hakarete maruz kaldığını 'tükürük yağmuruna tutuldu' ifadesi ile anlattı!!!

Türbanlıya Nişantaşı'nda mahalle baskısı! Cemil İpekçi Pınar Kür tartışması

NTV'de 'Haydi Gel Bizimle Ol' programına konuk olan Cemil İpekçi, Nişantaşı'ndaki bir cafe'de türbanlı bayanın başı açık bayanlar tarafından hakarete maruz kaldığını 'tükürük yağmuruna tutuldu' ifadesi ile anlattı:

Cemil İpekçi: Bir türbanlı hanımın Nişantaşı'nda bir cafe'de tükürük yağmuruna tutulduğunu ben gözlerimle gördüm, sizin gibi açık hanımlar tarafından.

Pınar Kür: Onlar öyle birşey yapmış olabilirler.

Bu genel birşey değil.

Türbanlıya Nişantaşı'nda mahalle baskısı! Cemil İpekçi Pınar Kür tartışması - Resim: 1Ünlü oyuncu Gamze Özçelik türbana girdi!

Cemil İpekçi: Kadıncağız gelmiş, gayet de şık, Beymen'den alışveriş yapmış kahvesini içecek orada. 4 tane afedersiniz 'beyin sasmanın koruğu' vursanız diapozonla 'si'den ses çıkartır 'do' çıkarmaz... Moldovyalı hizmetçiden, Rolex saatten yada paşa saatinden bilmeyen 4 kadın, koca parası yiyerek oraya oturmuş... Böyle onu küçümseyerek tükürükten beter ettiler.