Abone Ol

Turabi'nin Survivor Tepkisi Dinmiyor: Emek Hırsızları..

Survivor yarışmasıyla hafızalara kazınan Turbo Turabi lakaplı Turabi Çamkıran, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Survivor yorumcularına tepki gösterdi.

Turabi'nin Survivor Tepkisi Dinmiyor: Emek Hırsızları..

Survivor yarışmasında iki kez şampiyon olan Turabi Çamkıran, yaptığı son paylaşımla gündemde. Geçtiğimiz haftalarda Survivor Panorama yorumcularına küfür eden Turabi Çamkıran, bu defa ''Tek Survivor All Star şampiyonu Adem Kılıççı'dır'' diyen Survivor Ekstra yorumcuları Furkan Dede ve Murat Özarı'ya zehir zemberek sözler söyledi.

"HIRSIZSINIZ, EMEK HIRSIZI''

Turabi Çamkıran, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

"Taraflı, eğitimsiz, emek hırsızı yorumcular. Sürekli bir iki yarışmacı övülüp karşısına çıkanlar da aşağılanıp lakaplar takılıyor. Hırsızsınız! Emek hırsızı! Tarafsızca, saygılı yorum yapın ya da kalkın o hak etmediğiniz masalardan. Herkes eşit şartlarda yarışsın! Birileri için özel kurulmadı o masalar.

Her yarışmacı için adil kuruldu. Babanızın malı gibi, kendi egonuzla yönetemezsiniz. Hele de o adaya gitmemiş bir amatör hiç konuşmamalı! Dikkat edin artık anlaşılıyor adam kayırdığınız! Gözünüz dönüyor tuttuğunuz adamı överken! Nasıl öveceğinizi şaşırıyorsunuz artık. Aynı heyecanı diğer yarışmacı kardeşlerimize de harcayın. Hepsi eşit. Hak yemeyin artık yeter! Bitmediniz be..."

Turabi Çamkıran, geçtiğimiz günlerde Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Survivor Panorama yorumcularına küfür ve hakaret etmişti. Çamkıran, ''Ulan teneke yorumcular! Sizinle ilgili çok sağlam planlarım var. 'İtin hatrı yoksa, sahibinin hatrı var!' devri kapanmıştır'' diyerek, Panorama yorumcularına gözdağı vermişti.