Abone Ol

Turabi Survivor'dan ayrıldı! Acun Ilıcalı Hilmi Cem, Seda ve Avatar Atakan'ı duyurdu

Survivor All Star'da beklenmedik bir ayrılık yaşandı. Survivor'da daha önce şampiyonluklar yaşayan iddialı yarışmacı Turabi, sağlık sorunları nedeniyle Dominik'e veda etti. Ilıcalı, "Turabi yarışmanın geleceğiyle ilgili verdiği kararı bize açıkladı. Survivor All Star'a devam edemeyeceğini söyledi" ifadelerini kullandı. Survivor konseyinde açıklamalar yapan Acun Ilıcalı Hilmi Cem, Seda ve Avatar Atakan'ın yarışmaya dahil olduğunu duyurdu.

Turabi Survivor'dan ayrıldı! Acun Ilıcalı Hilmi Cem, Seda ve Avatar Atakan'ı duyurdu

Survivor'da şampiyonluğun en büyük adaylarından olan Turabi'den hayranlarına kötü haber geldi. Survivor konseyinde son gelişmeyi duyuran Acun Ilıcalı, sakatlanan Turabi'nin yarışmaya devam edemeyeceğini duyurdu.

 

 

"DEVAM EDEMEYECEĞİNİ SÖYLEDİ"
Ilıcalı, "Survivor'da Turabi kısa sürede büyük iz bıraktı. Geçtiğimiz hafta oyuna çıkarken sakatlığı oldu. 5 gün boyunca doktoruyla Turabi görüştü. Sonunda Turabi'den gelen haber maalesef iyi değil. Turabi yarışmanın geleceğiyle ilgili verdiği kararı bize açıkladı. Survivor All Star'a devam edemeyeceğini söyledi." şeklinde konuştu.

SURVIVOR'A GELEN 3 İSİM
Ilıcalı Survivor'a eski yarışmacılarından Seda, Hilmi Cem ile Avatar Atakan'ın dahil olacağını da duyurdu. Ilıcalı, Avatar Atakan ve Hilmi Cem'in kırmızı takımda yarışacağını açıkladı.