Abone Ol

Turabi Anıl'a omuz atınca Acun'dan sert uyarı geldi!

TV8 yarışması Survivor'da ortalık karışınca Acun Ilıcalı sert bir uyarıda bulundu.

Turabi Anıl'a omuz atınca Acun'dan sert uyarı geldi!

'Survivor 2018' yarışmasının 57'inci bölüm tanıtımı yayınlandı. Kritik öneme sahip dokunulmazlık oyunu sırasında son haftaların kaybeden takımı Ünlüler'de sinirler iyice geriliyor.

Acun Ilıcalı'nın yapımcısı ve sunucusu olduğu 'Survivor 2108'in 28 Nisan Cumartesi akşamı ekrana gelecek yeni bölümün tanıtımı herkesi şaşkına çevirdi.

TURABİ, ANIL'A OMUZ ATINCA ORTALIK KARIŞTI!

Milliyet'in haberine göre Dokunulmazlık oyunu sırasında gönülüller takımı benchine gelen Turabi Çamkıran, Anıl Berk Baki'ye arkadan omuz atıyor. Sonrasında ise kendisine tepki gösteren Hakan Hatipoğlu'yla tartışıyor. Eski şampiyon, "Hakan kendine gel, beni böyle tersleyemezsin. Bana el kol hareketi yapamazsın" diye bağırdıktan sonra rakibinin üzerine yürüyor. Takım arkadaşlarının sakinleştirme çalıştığı Turabi, bu kez de küfürler savuruyor.

ACUN ILICALI'DAN TURABİ'YE SERT UYARI!

Yaşanan tartışma sonrası Acun Ilıcalı'nın çok sinirlendiği görülüyor. Turabi'yi sert bir şekilde uyaran başarılı yapımcı, "Turabi'yi başta uyardım. Burada sen kendi kurallarını uygulamaya başladın. Burası senin çiftliğin değil Turabi. Bununla ilgili akşam karar vereceğiz" ifadelerini kullanıyor.