Abone Ol

Son dakika haberi: Tunceli Ovacık'ta PKK, bomba yüklü araçla saldırdı: 2'si polis 9 yaralı

Tunceli’nin Ovacıkİlçesi’nde Saat 13.30 sıralarında terör örgütü mensuplarınca bomba yüklü araçla adliye lojmanlarına saldırı düzenlendi.

Son dakika: Tunceli'de PKK bombalı araçla saldırdı

Tunceli'deki patlama ile ilgili son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Bomba yüklü aracın patlatılması sonucu, 2'si polis 9 kişi yaralandı. Tedavi altına alınan yaralılardan 3'ünün durumunun ağır olduğu öğrenildi. Patlamada savcının eşinin de yaralandığı bildirildi.

Tunceli'nin Ovacık İlçesi’nde PKK’lı teröristlerin bomba yüklü aracı bugün öğle saatlerinde adliye lojmanları önünde infilak ettirmesi sonucu, ilk bilgilere göre 2’sipolis, 7’si sivil toplam 9 kişi yaralandı. Patlanının şiddetiyle lojman ve çevredeki binalarında hasar meydana geldi, çıkan yangını itfaiye ekipleri söndürdü.

Tunceli’nin Ovacık İlçesi girişindeki Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan adliye lojmanları önünde teröristler bugün saat 13.30 sıralarında bomba yüklü aracı infilak ettirdi. Patlamada ilk bilgilere göre, lojmanların önündeki zırhlı polis noktasında bulunan 2 polis, adliye lojmanlarında bir savcının eşi ile çevre binalar ve yoldan geçen 6 sivil vatandaş olmak üzere toplam 9 kişi yaralandı.

Patlamayla birlikte bölgeye Ovacık ve Tunceli’den çok sayıda ambulans ile sağlık ekipleri sevk edildi. Patlamanın etkisiyle çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürülürken, lojmanlar ile çevre binalar ve araçlarda büyük hasar meydana geldi. Bomba yüklü araç patlamanın şiddetiyle parçalanarak etrafa dağıldı.

Yaralılar, ambulanslarla Ovacık Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralılardan 3’ünün durumunun ağır olduğu öğrenildi. Güvenlik güçleri, saldırının ardından Cumhuriyet Caddesi’ni trafiğe kapatarak, bölgede geniş çaplı çalışma başlattı. Bu sırada ilçede geniş güvenlik önlemleri de alındı.


Son dakika haberi: Tunceli Ovacık'ta PKK, bomba yüklü araçla saldırdı: 2'si polis 9 yaralı - Resim: 1
Son dakika haberi: Tunceli Ovacık'ta PKK, bomba yüklü araçla saldırdı: 2'si polis 9 yaralı - Resim: 2
Son dakika haberi: Tunceli Ovacık'ta PKK, bomba yüklü araçla saldırdı: 2'si polis 9 yaralı - Resim: 3
Son dakika haberi: Tunceli Ovacık'ta PKK, bomba yüklü araçla saldırdı: 2'si polis 9 yaralı - Resim: 4
Son dakika haberi: Tunceli Ovacık'ta PKK, bomba yüklü araçla saldırdı: 2'si polis 9 yaralı - Resim: 5
Son dakika haberi: Tunceli Ovacık'ta PKK, bomba yüklü araçla saldırdı: 2'si polis 9 yaralı - Resim: 6
Son dakika haberi: Tunceli Ovacık'ta PKK, bomba yüklü araçla saldırdı: 2'si polis 9 yaralı - Resim: 7
Son dakika haberi: Tunceli Ovacık'ta PKK, bomba yüklü araçla saldırdı: 2'si polis 9 yaralı - Resim: 8
Son dakika haberi: Tunceli Ovacık'ta PKK, bomba yüklü araçla saldırdı: 2'si polis 9 yaralı - Resim: 9