Abone Ol

Tümer Metin Beşiktaş forması giydi ortalık karıştı

Eski futbolcu Tümer Metin'in, 4 Büyükler Salon Turnuvası'nda Beşiktaş forması giymesi siyah beyazlı taraftarları ikiye böldü.

Tümer Metin Beşiktaş forması giydi ortalık karıştı

TV8'de düzenlenen ve canlı olarak yayınlanan 4 Büyükler Salon Turnuvası, geçmiş yıllarda Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'un formalarını giyen efsane futbolcuları bir araya getirdi.

Sakarya Kapalı Spor Salonu'nda oynanan maçlarda futbolseverler, İlhan Mansız, Elvir Baliç, İbrahima Yattara, Hakan Ünsal, Ümit Davala gibi yıldız isimleri yeniden yeşil sahalarda izlemenin mutluluğunu yaşadı.

Ama bir isim var ki, onun Beşiktaş forması giymesi siyah beyazlı taraftarları ikiye böldü. Tümer Metin'den bahsediyoruz... Bazı Beşiktaş taraftarları 2001-2006 yılları arasında takımlarında forma giyen Tümer'in, 2009 yılında Fenerbahçe'ye gitmesini bir türlü kabullenemiyor.

Turnuvada Beşiktaş'ın oynadığı iki maç sırasında da Tümer Metin, sosyal medyada en çok tartışılan isimler arasında yer aldı. Halen Lig TV'de yorumculuk yapan ünlü futbol adamı ile ilgili çok sayıda yorum yapıldı. İşte onlardan bazıları:

@EnsArslann
Tümer'in o formayla işi olamaz!

‏@ibrahimbjkcan
@BesiktasAit Tümer ve Alpay Fenerbahçe nin kadrosuna alın

@ibrahimiinci
Tümer'le Yusuf Şimşek yer değiştirsin birader bu ne

Tümer Metin Beşiktaş forması giydi ortalık karıştı - Resim: 1