Abone Ol

Tüm dünya Ezel'in peşinde! Diziye 30 ülkeden talep var!

Yurtdışına ihraç edilen yerli dizilerin arasına atv'nin fenomen dizisi 'Ezel' de katıldı... İşte ayrıntılar...

Tüm dünya Ezel'in peşinde! Diziye 30 ülkeden talep var!

Başrollerini; Kenan İmirzalıoğlu, Tuncel Kurtiz, Haluk Bilginer, Cansu Dere, Barış Falay ve Yiğit Özşener'in oynadığı 'Ezel' dizisi şimdi de Türkiye dışında fırtınalar estirmeye hazırlanıyor. 19 Kasım'da birçok yabancı internet sitesinde yer bulan haberde 'Ezel'in uluslararası satışıyla ilgili anlaşmaların imzalandığı belirtildi.

10 ÜLKE DAHA ALACAK

'worldscreen.com' ve 'c21media. net' sitelerinde verilen haberde şöyle denildi: "Üretimi Türkiye'de gerçekleştirilen dizinin; Ortadoğu dışında Yunanistan, Bulgaristan, Romanya, Hırvatistan, Sırbistan, Slovenya ve Makedonya dahil olmak üzere 30'dan fazla ülke ile yayın lisans hakkı imzalandı. Önümüzdeki aylarda listeye yaklaşık 10 ülke daha dahil olabilir."

"ÇOK BEĞENİLDİ"

Günaydın gazetesinin haberine göre 'Ezel'in yurt dışı satışını yapan Sparks şirketinin Genel Müdürü Fredrik af Malmborg da konuyla ilgili "2009 yılının başında bize sunulan diziyi; hikayesi ve usta oyuncu kadrosuyla çok beğendik. Birçok ülkeden televizyon da bu kriterleri göz önüne alarak yayınlamak istedi" dedi.