Abone Ol

Tülin'in babasını kim bıçakladı?

Bir televizyon kanalının düzenlediği "Benimle evlenirmisin?" adlı programda Caner ile birlikte finale kalan Tülin'in babası Hüseyin Koca'yı bıçaklayan kim?

Tülin'in babasını kim bıçakladı?

Bir televizyon kanalının düzenlediği "Benimle evlenirmisin?" adlı programda Caner ile birlikte finale kalan Tülin'in babası Hüseyin Koca'yı öz amcası Sedat Koca bıçakla yaraladı.

Hüseyin Koca henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı kardeşi Sedat Koca ile tartıştı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucunda Sedat Koca, ağabeyi Hüseyin Koca'yı karnından hafif şekilde bıçakladı.

Yakınları tarafından Eskişehir Devlet Hastanesi'ne getirilen Hüseyin Koca'nın gerekli müdahalesi acil serviste yapıldı. Bıçağın, cildine 2 santim girdiği belirtilen Hüseyin Koca, bir süre acil serviste gözetim altında tutulduktan sonra taburcu edildi.

Babasını bıçaklandığı öğrenen Tülin Koca da hastaneye geldi. Tülin Koca'nın oldukça üzgün olduğu gözlenirken ağabeyini bıçakla yaralayan Sedat Koca, polis tarafından Eskişehir'e yakalandı. Sedat Koca, jandarma yetkililerine teslim edildi.