Abone Ol

Tuğkan ve Aspova’nın ortak çalışması Ecel tüm dijital platformlarda yerini aldı

Tuğkan’ın Aspova ile seslendirdiği ilk düet parçası “Ecel” 18 Haziran’da Orjinalist etiketi ile dijital platformlarda yayında.

Tuğkan ve Aspova’nın ortak çalışması Ecel tüm dijital platformlarda

Belemir Çelebi / Berlin

Son dönemin en çok yükselişe geçen ismi Tuğkan, bu kez tarzının dışına çıkarak, bambaşka bir şarkıyla çıktı karşımıza. Aspova ile yaptığı ortak çalışması 'Ecel', tüm dijital platformlarda yerini aldı ve yayınlandığı andan itibaren çok beğenildi.

Tuğkan'ı hepimiz duygusal şarkılarıyla tanıdık. En son çıkardığı 'Kusura bakma' şarkısı aylardır ve hala listelerin en tepesinde yerini koruyarak milyonlarca tıklandı. Sadece Spotify’da 40 Milyon dinlenmeye ulaştı.

Ecel'in mix ve mastering’i Aspova arafından Studio 18’te yapıldı. Şarkı'nın video klibi ise Murat Joker imzalı. 

Tuğkan YouTube kanalından şarkının hikayesini şöyle anlatmış:

Aspova ile bir yılı aşkın süredir yapıp bir türlü içimize sinmeyen üç şarkı oldu. Ecel'in altyapısını duyduktan yarım saat sonra çoktan sözümü yazmış vokal kaydımı almış, demo için göndermiştim. İlk andan itibaren 'işte budur' dediğimiz, edebi kısmıyla da yaşadığımız bu saçma dönemi anlatan ama melodisiyle umudunu da yitirmeyen bir şarkı oldu Ecel. Benim için de ayrı bir önemi var; profesyonel müzik kariyerimin ilk düeti, tarzımın dışında ilk parçam, artık sizindir. 

Tuğkan ve Aspova’nın ortak çalışması Ecel tüm dijital platformlarda yerini aldı - Resim: 1

Tuğkan 'Kusura bakma’dan sonra 'Yazık' isimli şarkısıyla yine duygudan duyguya sürükledi bizleri. Baktı ki biz de dayanacak güç kalmadı, bu sefer daha farklı bir tarzla, Aspova ile ortak bir çalışmaya imza atarak, her türlü tarzın hakkını verebildiğini herkese gösterdi. 

Pandemi bütün müzik sektörünü etkilemesi ve 1,5 senedir konsersiz devam etmesine rağmen, Tuğkan tek bir şarkıyla tüm dünya'ya adını duyurmayı başardı. Sadece Türkiye'de değil, tüm Avrupa'da konuşulan ve merak konusu olan Tuğkan'ı çok yakın zamanda büyük sahnelerde göreceğimize eminim.

Tuğkan ve Aspova’nın ortak çalışması Ecel’in linkini buraya bırakıyorum..

https://www.youtube.com/watch?v=MB6jDMSUs8w

https://open.spotify.com/track/1JHXef0dGiPJbxgIc3C2Jh?si=57118bb045cd46d7