Abone Ol

Tuğçe Kazaz: Kurtuluş savaşı sonrası gelen zafer...

Eski manken Tuğçe Kazaz, AKP'nin tek başına iktidar olmasının ardından sevincini bir mektupla paylaştı.

Tuğçe Kazaz: Kurtuluş savaşı sonrası gelen zafer...

1 Kasım seçimleri sonrası AKP’nin oyların yaklaşık yüzde 50’sini alarak tek başına iktidar olması; bazı kesimleri üzdüğü gibi; bazı kesimleri de sevince boğdu. Seçim sonrası çoğu mualif sanatçı paylaşım yapmazken; sağa yakınlığı ile bilinen ünlü isimlerden sevinç paylaşımları geldi. AKP’ye yakınlığı ile bilinen Tuğçe Kazaz, kendi sosyal paylaşım sitesinde kaleme aldığı yazıyla, AKP’nin zaferini kutladı.

Bu zaferi 2. Kurtuluş Savaşı’ndan sonra gelen zafer olarak adlandıran Kazaz, şunları yazdı:

Bugüne kadar ağır hakaret ve küfürlerinize, beni geçmişimle yargılamalarınıza tahammül ederek ve bu uğurda tehditler alarak, gelen iş tekliflerinin tamamını reddederek, inandığım davayı savunmaya devam ettim. Bu davanın yolunda, Ak Parti’yi ve tek parti iktidarını savundum. Çünkü Tek başına bir iktidar demek, yerli ve daha güçlü Yeni bir Türkiye demekti. Ve yeni Türkiye, Balkanlarda ve Ortadoğuda söz söyleyebilen, kafa tutabilen, hak savunabilen, mazlumların yanında olabilen ve dünyanın ihtiyacı olan barışı tahsis edebilen bir Türkiye olacaktı. Gelinen bu noktada, tüm bu süreci ve yaşanacakları zaten 7 hazirandan önce çıkan Derin uyku isimli kitabımda yazmıştım.
Evet, Ak parti Yeni bir Türkiye doğurmuştur.. Dilerim ki bu yeni Türkiyede, sanatçılar, iş adamları, siyasetçiler, partilerinden ya da fikirlerinden dolayı ötekileştirilmeden, hepsine kucak açan, bir Ak Parti iktidarı ve Cumhurbaşkanı görürüz…
Aksi takdirde, bugüne kadar nasıl inandıklarımı savunduysam bir vatandaş olarak aynı şiddetle ve kararlılıkla da onların karşısında da dururum.
Bugünkü seçimlerin galibi Ak Parti değil, Türkiye olmuştur.. Dilerimki Bugün’den itibaren, hep birlikte aynı evrende ve aynı dünyada ve en önemlisi aynı topraklar üzerinde yaşayan insanlar olarak, tüm partilere destek verenler, ideoloji ve parti farketmeksizin, hep birlikte bize, medeniyetimize, genlerimize, ruhumuza yakışır bir biçimde, birbirimizi yermeden, negatifliklerden beslenip, gönüllerimizi kırmadan bir birlik halinde, önce kendimizi sonra da İnsanlığın uyanışını, bu toprklardan başlatarak, bu dünyaya aydınlık getiririz.
Tekrar söylüyorum, Kimse üzülmesin, bu zafer Ak Parti’nin değil hepimizin, gerçekten vatanı anlamış, hem vatanını hemde insanlığı sevenlerin zaferidir..
Bugüne kadar benim inandığımla ortak noktada buluşan ve bu mücadeleyi sonuna kadar savunan Bütün samimi inanlara ve gönüldaşlarıma ayrıca teşekkürlerimi sunuyoryum..
Bugüne kadar, ağır küfür ve hakaretlerle, geçmişimle bana bilmeden acımasızca saldıranlara gelince… 1 kasım hepimiz için milat olsun.. Ben bugüne kadar kötü saldırılarınızdan kaynaklı üzerimdeki bütün haklarımı helal ediyorum. Sizde Helal edin lütfen..
Ayrıca Fethullah Gülen ve ekibi, Aydın Doğan, bazı siyasal partilerin başındaki zatlar ve bilerek bu ülkeye ihanet edenler hariç, bu şahıs veya kurumlara gönül vermiş, inanmış ve kandırılmış çok değerli kardeşlerimize de, Ak Partinin kendi seçmenine göstermiş olduğu adalet, samimiyet ve yakınlığı göstermesi gerektiğine inanıyorum.. Bu kutuplaşmalara bugüne kadar sebebiyet vermiş olanları milletçe artık ayırt etmeli ve hep birlikte yükselişe geçireceğimiz Türkiye için tüm inancımızla, yüreğimizle, geçmişimizle, değerlerimizle, şanımıza ve bayrağımıza yakışır bir biçimde, elele vermeliyiz.. Birbirimize gerçekten artık dünyada güçlü bir iradeye sahip bir Türkiyenin vatandaşları gururu ve onuru ile sahip çıkmalıyız…
Bu zamana kadar, dışa karşı verilmiş olan mücadele doğrultusunda, kırılan gönüller, insanların korkuları ve endişelerini gidermek ve özellikle kendini yalnız hisseden, bazı sanatçı dostlarımızada bu hükümet tarafından sahip çıkılması ve anlaşılması gerektiğine inanıyorum. Artık sanatçısıyla siyasetçisi, kanaat önderleri ile hep birlikte elele verip, şahlanmak zamanıdır. Şayet ben inandığım dava uğrunda, yürürken herhangi bir şekilde sanatçı arkadaşlarımı kırdıysam.. Hakkınızı helal edin..
Bugüne kadar hiç bir menfaat gözetmeden tanıdığım, gördüğüm ve anladığım kadarı ile başta Sn. Cumhurbaşkanımız ve Ak Parti kadroları, baskı gören, korkan ve ya kandırılmış olan kardeşlerimizinde güvencesi ve teminatı olacaklardır.. Ben bu zamana kadar görmemiş ve inanmamış olsaydım, bu davayı bu kadar kararlılıkla savunmazdım.
Ülkemizi, muasır medeniyetler seviyesine taşıma yolunda, gerekli olduğuna inandığım başkanlık sisteminin de tez zamanda, oluşmasını canı gönülden temenni ediyorum…
Tekrarlıyorum! Bu seçim gönüllerimizi, ve inancımızı pekiştirerek arttıran karşıt görüştekilerin, Cumhuriyeti savunanların, Atatürk’ü sevenlerin, başta kürt kardeşlerimiz olmak üzere mezhep ve etnik yapı ayrımı gözetmeksizin bu ülkeyi ve üzerinde yaşayan insanları seven ve sahiplenenlerin zaferidir. İlerleyen zamanlarda yine görülecektir ki bu seçimin zaferi bir partiye mal edilemeyecek kadar büyüktür.
Onun için bu hepimizin başarısıdır..
1 Kasım dünya için milattır.. Bizim içinse 2. bir kurtuluş savaşından sonra gelen zaferdir. Ama bu zafer içe karşı değil dışa karşıdır.
Milletimiz için hayırlı ve uğurlu olsun.
Hepinizi Saygı ve sevgiyle selamlıyorum..