Abone Ol

Tuğçe Kazaz, Erkan Petekkaya'ya sert çıktı

Tuğçe Kazaz, Ankara'da yaşanan saldırı sonucu açıklama yaptı. Kazaz, Erkan Petekkaya'nın da Nurgül Yeşilçay'a terör uyguladığını söyledi.

Tuğçe Kazaz, Erkan Petekkaya'ya sert çıktı

Ankara'da yaşanan olaylara Tuğçe Kazaz'dan yorum geldi. Kazaz, ''Siyasilerin sessiz kaldığı, hainlerin basın özgürlüğü adı altında hainliklerine özgürlük istediği, dış politikada sıkışan devletlerin, dinsiz imansız grupları destekleyerek masumları katlettiği terör.'' dedi

KAZAZ; ''HERŞEYDE TERÖR VAR''

Yaşadığımız toplumda olumsuz örnekler altında aslında her yerde bir terör yaşandığını da belirten Tuğçe Kazaz, ''Kadına şiddet ve tecavüzün had safhaya çıktığı terör. Anlaşmazlıklar sonucu diziden ayrılan Nurgül Yeşilçay’ın cinsiyeti kullanılarak, sözde adamlığa başvuran Petekkaya tarafından, reytingleri arttırmak üzere uygulanan terör. Sırf, Erdoğan ve başkanlık sistemi gelmesin diye hendekçiler ile birleşen Cumhuriyetçilerin uyguladığı terör. Hayatımızın her alanına sirayet etmiş terör. İnsanların, birbirlerinin inançlarından ya da fikirlerinden dolayı saldırganlaşarak ve ötekileştirerek düşüncelerini ifade ettikleri terör.

Tuğçe Kazaz, Erkan Petekkaya'ya sert çıktı - Resim: 1Nurgül Yeşilçay öpüşme sahnesinin perde arkasını anlattı

Tuğçe Kazaz, Erkan Petekkaya'ya sert çıktı - Resim: 2Endemol'den Nurgül Yeşilçay'a jet cevap


Bir milletin kaderini değiştirmeyi engellemeye çalışan terör. Siyasilerin çıkarları uğruna, teröre karşı ortak ve dik duruş sergileyemedikleri ve masumların katledilmesine göz yumdukları terör. Böylesi acımasızca bir katliamdan sonra bile birleşemeyerek siyasi rant peşine düşmüş olanların uyguladıkları terör.
Kalplerimizi, ruhlarımızı ve beyinlerimizi istila eden terör.

Tuğçe Kazaz, Erkan Petekkaya'ya sert çıktı - Resim: 3Erkan Petekkaya'dan Nurgül Yeşilçay'a sert cevap


Amerika’nın bildiği ve sadece kendi vatandaşlarını İngilizce olarak uyarıp, masumların ölümüne göz yumduğu terör. İnançları özgürce yaşamanın önüne geçen terör. Çıkar kavgasında masumiyetin, sevginin, şefkatin, merhametin ve özgürce yaşama hakkının katledildiği terör ve daha niceleri…
Ruhlarımızın, fikirlerimizin, inançlarımızın, sevginin, şefkatin, merhametin ve umutlarımızın başı sağ olsun.'' dedi