Abone Ol

Tuğba Özerk'in kocası o iddialara yanıt verdi

Medyafaresi.com özel haberi- Altan Nuh, boşanma aşamasında olduğu Tuğba Özerk'in annesine bakın nasıl yanıt verdi?

Tuğba Özerk'in kocası o iddialara yanıt verdi

Özlem Tüntaş / medyafaresi.com

Şu sıralar gündemi meşgul eden bir olay var ki gerçekten çok şaşırtıcı. Yaklaşık 4 ay önce aniden evlenen Tuğba Özerk, evlilik yolundaki bu süratli gidişi boşanma yolunda da bozmadı. Boşanmada bazı gerekçeler var idi. Şiddet ve maddi sömürü gibi...

Tuğba Özerk ve Altan Nuh boşanmayla ilgili sessizliğini korurken Özerk'in annesi Günay Hanım sessiz kalamadı. Üzüntülü anne konuk olduğu programda öyle bir içini döktü ki kulaklarımıza inanamadık. Günay Hanım, kızının Altan Nuh tarafından kullanıldığını ve sömürüldüğünü iddia ediyordu. Ve hatta düğünde damatlığından tutun da ayakkabısına kadar tüm masrafları kendisinin karşıladığını iddia ediyordu.

Tuğba Özerk'in annesinin açıklamaları için tıklayın..

ALTAN NUH KONUŞTU

Acaba hakkında ortaya atılan açıklamalara Altan Nuh ne diyecekti. Medyafaresi.com olarak Altan Nuh'a söz hakkı vermek istedik ve kendisiyle iletişime geçtik.

Şu anda ABD'de tatil yapan Altan Nuh, kendisi hakkında yapılan bu çirkin yakıştırmalara bakın hangi sözlerle açıklık getiriyor..

"Burada yaşayan birinin ayakkabı alamayacak kadar parasının olmayacağına kaç kişi inanır bilemem, her ne kadar insanlık hali de olsa. Çok şükür hiçbir zaman o hale düşürmedi Rabbim beni"

Tuğba Özerk boşanmayı nasıl açıkladı..