Abone Ol

Tuğba Özay'ın yatak odası pozu: Günaydın Türkiye!

Ünlü manken Tuğba Özay aktif kullandığı instagram hesabından bu kez de yatak odasından bir fotoğraf paylaştı.

Tuğba Özay takipçilerini yatak odasından selamladı

Ünlü manken Tuğba Özay aktif kullandığı instagram hesabından bu kez de yatak odasından bir fotoğraf paylaştı.

Hemen her gün sosyal medya hesabından paylaştığı yazılarıyla takipçilerini güne hazırlayan Tuğba Özay, yağmurlu bir güne uyanan İstanbulluları bu defa yatak odasından selamladı.

Tuğba Özay'ın yatak odası pozu: Günaydın Türkiye! - Resim: 1

SOSYAL MEDYAYI AKTİF KULLANIYOR
TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2016'da yarıştıktan sonra adı sıklıkla magazin gündeminde yer alan Tuğba Özay, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiriyor.

"TÜM SIKINTILAR, KEDERLER AKSIN GİTSİN"
Son olarak sabah erken saatlerde duşa girmeden fotoğraflarını çeken ve bunu takipçileriyle paylaşan Özay, şu notu düştü: "Günaydın Türkiye merhaba yerküre… Yağmurlu bir İstanbul sabahından hepinizi kucak dolusu sevgilerimle selamlarken harika enerjilerle güne başlamanızı diliyorum. Haftanız yağmur bereketinde geçsin. Tüm sıkıntılar, kederler aksın gitsin. Evliler, nişanlılar, sevgililer sarılsınlar sımsıkı aşklarına, sevgilerine. Yalnızlar da yapsın bir kahve açsın bir müzik akışına bıraksın her şeyi… Efendim bedeninize sağlık, evinize huzur, neşe, bereket, beyninize bilgi, yüreğinize sevgi diliyor, açılışı en naturel hallerimle yaparken iyi insanların düşlerine kavuşmalarını umut ediyorum."