Abone Ol

Tuğba Özay'dan “kimyasal püskürtme” iddiası: Meclis gündemine taşınmalı

Oyuncu ve manken Tuğba Özay, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Türkiye’nin kimyasal püskürtmeye maruz kaldığını iddia etti.

Tuğba Özay'dan “kimyasal püskürtme” iddiası: Meclis gündemine taşınmalı

Oyuncu ve manken Tuğba Özay, çektiği bir görüntüyü paylaşarak "ülkemiz kimyasal püskürtmeye maruz kalıyor" iddiasını yineledi; yetkililerin acil toplanmasını ve konunun Meclis gündemine taşınmasını istedi.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda gökyüzünde gördüğü görüntülerin bulut değil, “kimyasal püskürtme”nin sonucu olduğunu öne sürdü. Özay, bunun sadece Türkiye’de değil Avrupa’da da yoğun şekilde yapıldığını, orada yaşayan arkadaşlarından da çok sayıda görüntü ve şikâyet geldiğini belirtti.

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

𝑻𝒖ğ𝒃𝒂 Ö𝒁𝑨𝒀 (@tugbaozay10)'in paylaştığı bir gönderi

“Biz ağır süpreyleme yapıldığında nefes dahi alamıyoruz, evden çıkamayacak hale geliyoruz. Baş ağrısı, mutsuzluk, huzursuzluk, anksiyete, baş dönmesi ve sinirlilik yaşıyoruz” ifadelerini aktaran Özay, Türkiye’nin de bu duruma maruz kaldığını söyledi.

Açıklamasında, “Biz partici falan değiliz, vatan millet devlet diyoruz. Vatanımızda bu püskürtmeleri istemiyoruz. Emin olun bu topraklardan püskürteceğiz” diyen Özay, söz konusu uygulamaların insanlardan hayvanlara, topraktan denizlere kadar herkesi ve her şeyi etkilediğini savundu.