Abone Ol

Tuğba Özay ve Hakan Tankut'tan samimi pozlar!

FOTO GALERİ- Mankenlikten şarkıcılığa terfi eden Tuğba Özay eski playboy Hakan Tankut'la samimi pozlar verdi.

Tuğba Özay ve Hakan Tankut'tan samimi pozlar!

İŞTE TUĞBA ÖZAY VE HAKAN TANKUT’UN SAMİMİ POZLARI! FOTO GALERİ

Nişantaşı Andon’da sahne aldığı gece kendisini dinlemeye gelen eski playboy Hakan Tankut ile gecenin ilerleyen saatlerinde samimi görüntüler sergileyen ve evli olan Özay kafaları karıştırdı.
İtalyan Ludovic Fattizzo ile evli olan ve İtalya’da olan şarkıcı Tuğba Özay, önceki gece sahne aldığı Andon Bar’da sevenleriyle buluştu. Aynı gece kendisini dinlemeye gelen ve bir dönem Aysu Baçeoğlu, Ece Gürsel gibi isimlerle fırtınalı aşk yaşayan Hakan Tankut arkadaşı Talat Kümek vardı. Uzun süredir ortalarda görünmeyen genç iş adamı ile yıllardır arkadaş olduğu söylenen Tuğba Özay arasındaki samimiyet ise kafaları karıştırdı. Tuğba Özay, Tankut’u görünce, “Yılların çapkını evlenmedin mi? Artık evli görelim” derken Hakan Tankut ise jest olarak beş şişe şampanya gönderdi.

TUĞBA’DAN DERİN DEKOLTE
Giydiği derin göğüs dekolteli sahne kıyafeti ile dikkat çeken Tuğba Özay daha sonra sahneyi vokalistine bırakarak Hakan Tankut’un yanına oturdu. Dakikalarca kulak kulağa konuşan ve kahkahalar atan evli Tuğba Özay ile eski playboylardan Hakan Tankut’un samimi görüntüleriyse farklı yorumlara neden oldu.

Sözcü

Tuğba Özay’dan çok özel pozlar- FOTO GALERİ