Abone Ol

Tuğba Ekinci’den Cem Yılmaz’a: Dünyada erkek kalmasa gideri yok!

Defne Samyeli ile ayrıldıktan sonra Serenay Sarıkaya ile ilişkiye başlayan Cem Yılmaz'a Tuğba Ekinci’den sert eleştiri.

Tuğba Ekinci’den Cem Yılmaz’a: Dünyada erkek kalmasa gideri yok!

Ünlü komedyen Cem Yılmaz’ın, Defne Samyeli ile ayrıldıktan sonra Serenay Sarıkaya ile ilişkiye başladığı ortaya çıkmıştı.

Bu haberle birlikte sosyal medya adeta sallandı.

Gündemden düşmeyen haber sonrasında Cem Yılmaz da eleştirilerin odağı oldu.

Serenay Sarıkaya ile Cem Yılmaz arasındaki aşk dedikodularını duyduğunda inanmayan Samyeli, bu haberleri ortaya atan magazin basınını suçlamıştı.

İlişkinin doğru olduğu ortaya çıkınca ise Samyeli basından özür diledi ve bu ilişkiyi Cem Yılmaz’a yakıştırmadığı için haberlere inanmadığını belirtti.

Olayla ilgili net bir açıklama yapmayan Cem Yılmaz, Twitter hesabından yaptığı paylaşımla ‘Biz düşmanları biliyoruz Allah’ım, sen bizi dostlardan koru” mesajı vermişti.

Tuğba Ekinci’den sert tepki

Sosyal medyanın gündeminden düşmeyen Cem Yılmaz – Serenay Sarıkaya ilişkisine gelen tepkiler sürüyor. Cem Yılmaz’a sert tepki gösteren ünlü isimlerden biri de Tuğba Ekinci oldu.

Instagram’dan yaptığı paylaşımda Cem Yılmaz’ı beğenmediğini belirten Ekinci, ”Güzelim kadınlar bunun neyine giderler. Her yeri zeki olsa ne olur, yüzü alkolden bakımsız kırmızı turşu olmuş. Dünyada erkek kalmasa gideri yok” sözleriyle tepkisini dile getirdi.

Defne Samyeli ile ayrılığından sonra Serenay Sarıkaya ile yeni bir aşka yelken açan Cem Yılmaz’ın bu eleştirilere cevap verip vermeyeceği ise merak konusu.