Abone Ol

Tuğba Ekinci'den başörtülü kadınlara hakaret ettiği iddia edilen Deniz Çakır'a sert sözler

Şarkıcı Tuğba Ekinci, bir kafede 6 başörtülü kadına hakaret ettiği iddia edilen Deniz Çakır'ı ağır sözlerle eleştirdi.

Tuğba Ekinci'den Deniz Çakır'a sert sözler

Sivri dilliliğiyle gündemden düşmeyen Tuğba Ekinci'den başörtülülere hakaret ettiği iddia edilen Deniz Çakır'a ağır eleştiri geldi.

"BURASI ARABİSTAN MI?"

Oyuncu Deniz Çakır, gittiği bir kafede yan masada oturan başörtülü kadınlara "Burası Arabistan mı? Ne geziyorsunuz burada!" diyerek sözlü tacizde bulunduğu ve ardından kadınların fotoğrafını çekmeye çalıştığı söylenmişti. Tepkilerin çığ gibi büyümesinin ardından Çakır'ın menajerinden iddialara yalanlama gelmişti.

"MEMLEKETİ AYIKLAMAK SANA MI KALDI?"

Yaptığı çıkışlarla adından söz ettiren Tuğba Ekinci'den Deniz Çakır'afotoğraflı ağır eleştiri geldi. Tuğba Ekinci, Instagram hesabından Deniz Çakır'ı hedef alan şu paylaşımı yaptı;

Fazla tanımıyorum psikopat sanıyorsa kendini ona en fiyakalısından hanımağa yaparım oynadığı dizide Temizlikçiyi canlandırsaydım demek zorunda kalır. Bikini şort daha çok yakışıyor sana, hayırdır doğruysa sana mı kaldı ayıklamak memleketi?

Deniz Çakmaktaş kapalıda açıkda Müslüman Türk vatandaşımız. Ailesi kimse alsın ilgilensin kızıyla alkolü taşıyamıyorsan içmiyceksin veya da menejerine beni akla çalışması yap demeyeceksin altı üstü oyuncusun rolünden ben çıkartırım seni, ortak dostlarımız oldu zaman zaman sor adresi gösterirler adresim belli gel istedigin zaman uçma dan gel.

Tuğba Ekinci'den başörtülü kadınlara hakaret ettiği iddia edilen Deniz Çakır'a sert sözler - Resim: 1