Abone Ol

Tuba Büyüküstün hassas tartar! Güzel yıldızdan yatırım!

Tuba Büyüküstün, dizi ve reklamlardan kazandıklarıyla yatırıma yönelerek şirketler kurdu.

Tuba Büyüküstün hassas tartar! Güzel yıldızdan yatırım!

Son dönemin gözde oyuncularından Tuğba Büyüküstün, dizi ve reklamlardan kazandıklarıyla yatırıma yöneldi. Milliyet'ten Serkan Arman, köşesinde genç oyuncunun 'İstron Elektronik Teknolojileri'adlı bir şirket kurduğunu yazdı. Büyüküstün, bir saç telinden TIR'a kadar çok çeşitli ağırlıkları tartan hassas teraziler, tartılar, basküller ve kantarları satışa sunuyor. Büyüküstün'ün, babası Serdar Büyüküstün ve annesi Handan Büyüküstün'le birlikte Baykon adlı bir tartı aletleri şirketi daha var.

TUBA BÜYÜKÜSTÜN FOTO GALERİSİ

Yeni şirketle işlerini daha da büyüten Büyüküstün, ailesinin şirketinin merkezi Tuzla Kimya Sanayicileri Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunuyor. Burada Baykon ve İstron markalarının yanı sıra diğer ünlü yabancı endüstriyel tartı aletleri de satışa sunuluyor. Büyüküstün tartı işinde yurtdışına da açılmış durumda. Kazakistan'ın Aktau havalimanında Baykon'un 17 adet bavul ve kargo terazisi kullanılıyor.

"Ne ayrılığı çok mutluyuz"

Oyuncu Tuba Büyüküstün ve görüntü yönetmeni sevgilisi Sami Saydan, önceki akşam Erenköy Divan Restoran'da baş başa yemek yedi. Çıkışta yağmura aldırış etmeden Bağdat Caddesi'nde uzun bir yürüyüş yapan iki sevgili "Ayrılık söylentisinin nereden çıktığını bilmiyoruz, gördüğünüz gibi çok mutluyuz" dedi