Abone Ol

Trump'ın reklam videosu Rusya'yı kızdırdı!

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, ABD başkanlık seçimlerinde Cumhuriyetçilerin favori adayı Donald Trump'ın kampanyasında kullanılan ve Rusya lideri Putin'in görüntülerine de yer verilen reklam videosunu 'olumsuz' karşıladıklarını söyledi.

Trump'ın videosu Rusya'yı kızdırdı!

Peskov düzenlediği basın toplantısında, "Bu videoyu gördüm. (Rusya Devlet Başkanı) Vladimir Putin'in videoyu izleyip izlemediğindense emin değilim. Ama bu video hakkındaki düşüncelerimiz olumsuz" dedi.

"Rusya'nın ve onunla bağlantılı her şeyin şeytanlaştırılmasının, ABD'deki seçim kampanyasının 'zorunlu bir özelliği' haline geldiği herkesin bildiği bir şey" diye devam eden Peskov, "Bundan elbette memnun değiliz ve seçim sürecinin ülkemize böyle göndermeler yapılmadan devam etmesini isterdik" ifadelerini kullandı.

Is this what we want for a President?

Donald J. Trump (@realdonaldtrump) tarafından paylaşılan bir video ()

Peskov'a sorulan videoda, Trump'ın Demokrat rakibi Hillary Clinton'ın Rusya lideri Putin'le 'başa çıkamadığı' ima ediliyor ve 'Başkanınızın böyle olmasını mı isterdiniz?' diye soruluyor. Videoda, Putin'in judo rakibini bir hamlede alt ettiği bir görüntüye de yer veriliyor.

sputnik türkiye