Abone Ol

TRT’nin zengin spikeri Ersin Düzen yönetici oldu!

TRT'den ayda 278 bin TL maaş alan spiker Ersin Düzen, PTT 1. Lig ekibi Denizlispor'un yönetiminde yer aldı.

TRT’nin zengin spikeri yönetici oldu!

Denizlispor’un kongresinde göreve getirilen Süleyman Urkay başkanlığındaki yeni yönetim kurulunda spor spikeri Ersin Düzen de yer aldı.

Başkan Urkay, Düzen’i yönetime kendisinin davet ettiğini söyledi, “Yaklaşık 5 ay önce İstanbul’da karşılaştığım Ersin beyle bir süre sohbet ettik. O sohbette böyle bir konu geçti. Ben de yönetim listesini oluştururken kendisini aradım ve yönetime girmesini istedim. Kabul edince listeye aldım” dedi.

TRT’nin zengin spikeri Ersin Düzen yönetici oldu! - Resim: 1Ersin Düzen'den 278 bin TL maaş açıklaması

Zonguldak doğumlu olan Ersin Düzen, 1992 yılında Denizli’de yerel bir radyoda program yapmış, Denizli Anadolu Lisesi’ni bitirdikten sonra üniversite eğitim için Eskişehir’e gitmişti. Düzen, yönetimde yer almasını sosyal medya hesabından, “Denizlispor’a zor dönemde sahip çıkıp, başkan olan Süleyman Urkay’ı tebrik ederim. Horozlar inşallah güzel günler görecek, hayırlı olsun” sözleriyle paylaştı.

ALDIĞI PARA BÜYÜK YANKI UYANDIRMIŞTI

EURO 2016’da TRT için mikrofon başına geçen, Fransa’dan günübirlik olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın verdiği iftar yemeğine katılıp, geri dönen spiker Ersin Düzen’in maaşı olay olmuştu. TRT’nin ödediği rakamlar ortaya çıkınca haftada iki gün Stadyum programını sunan Ersin Düzen’in 278 bin TL aldığı ortaya çıkmıştı.