Abone Ol

TRT'nin yılbaşı sürprizi! Nesrin Topkapı ve Zeki Müren!

MEDYAFARESİ VİDEO- Zeki Müren yılbaşı mesajı verecek, Nesrin Topkapı ile gece tam 24'te buluşulacak. TRT Türk bu arşiv yılbaşısı ile çok konuşulacak.

TRT'nin yılbaşı sürprizi! Nesrin Topkapı ve Zeki Müren!

TRT Türk elindeki müthiş arşivi kullanıyor. Yılbaşında ekranda tam bir nostalji geçidi sunacak.

Orhan Gencebay'ın sadece yılbaşı gecesi TRT'ye çıkartıldığı zamanlar. Sezen Aksu henüz 'minik bir serçe'... İbrahim Tatlıses 'ayağında kundura' ile ortalığı sallıyor. Ajda Pekkan 'estetik' yaptırmaya henüz başlamamış, gençlik güzelliği ile süper star... Zeki Müren'in TRT'ye bile assolist olarak çıktığı, Nesrin Topkapı'nın tam gece yarısı ekranda göründüğü zamanlar...

TRT Türk, 'TRT Hatırası yılbaşı çok özel' programı ile bunların hepsini yılbaşı gecesi ekrana getirecek. 1970'lerde TRT'de gösterilen yeniyıl eğlenceleri,
1980'lerde kutlamalar ve 1990'lar...

TRT ile 30-40 yıl öncesine uzanacağınız yılbaşı gecesi 31 Aralık'ta saat 22:00'de başlayacak. İlk olarak 1970'lerin başından 80'lere kadar olan TRT'nin yılbaşı kutlamalarından derlenen siyah-beyaz görüntüler ekranda olacak.

NESRİN TOPKAPI İLE YENİ YIL

Sadece yılbaşı gecesi görünürdü ekranda efsane oryantal... Tam gece yarısı, eski yıl bitip yeni yıla girerken çıkardı. Bu yılbaşı gecesi aynı nostaljiyi yaşayabilirsiniz. TRT Türk yeni yıla Nesrin Topkapı'nın 1981 yılındaki dansıyla girecek.

ZEKİ MÜREN'DEN MESAJ

TRT'de yılbaşı Türk sanat müziğinin ustası olmadan olur mu? Yeni yıl mesajını Zeki Müren verecek. 1984 yılından kalan görüntüler... O dönemin moda gözlükleri, şıklığı ve güzel Türkçesiyle nostalji gecesinde olacak.

TRT'de yılbaşı gecesi olur da Mustafa Kandıra olmaz mı? Oynak nağmeleri ile yeni yılın ilk dakikalarına TRT Türk onunla girecek. Sonrasında ise Sezen Aksu, Ajda Pekkan, İbrahim Tatlıses ve daha bir çok ünlü ile gece devam edecek.


İŞTE TRT'NİN YIL BAŞI TANITIMI