Abone Ol

TRT'nin kapalı kampı, Genel Müdür'ün kızları için açıldı!

TRT'nin kışları kapalı olan Antalya'daki Lara kampı, Genel Müdür İbrahim Şahin 'in yarıyıl tatiline gelen kızı ve arkadaşları için açıldı.

TRT'nin kapalı kampı, Genel Müdür'ün kızları için açıldı!

Antalya'nın Lara semtinde bulunan TRT Eğitim ve Dinlenme Tesisi, Genel Müdür İbrahim Şahin 'in sömestr tatiline gelen kızı ve arkadaşları için açıldı .Cumhuriyet Gazetesinin haberine göre; Şahin'in kızı ve arkadaşları için Lara kampında görevli kurum personeli günler öncesinden adeta seferber edildi.TRT Lara Eğitim ve Dinlenme Tesisi'ne geçen cuma günü öğlen saatlerinde giriş yapan Şahin'in kızı ve beraberindeki 20 kişilik arkadaş grubunun, tatillerinin yaklaşık bir haftalık bölümünü Antalya'da geçirecekleri belirtildi.Kent merkezine yaklaşık 15 kilometre uzaklıkta Lara sahilinde bulunan ve TRT çalışanlarına yaz aylarında hizmet veren tesisteki villalarda kalan Şahin'in kızı ve arkadaşları için araç da tahsis edildi.

TRT'DEN KAPALI KAMP AÇIKLAMASI

TRT'den yapılan açıklamada ise söz konusu kampın İbrahim Şahin döneminde yenilendiği ve etkinlik kazandırıldığı, bu tür haberlerle işletmecilik başarısının gölgelenmek istediği belirtildi.  Açıklamada:

"TRT'nin Antalya Lara'da bulunan ve atıl biçimde çalıştırılan dinlenme kampı Sayın İbrahim Şahin döneminde yenilenmiş ve işleyişinde büyük bir dinamik kazanmıştır. Kamp sadece TRT çalışanlarının yararlandığı zarar eden bir işletme olmaktan çıkmış; dinamik olarak bütün yıl hizmet veren ve kamuya zarar oluşturmayacak seviyeye gelen bir işletme olmuştur.

Yakın zamana kadar yılın büyük kısmı boş duran TRT Lara Dinlenme Kampı, talep olursa kışın da hizmet vermekte ve bu hizmet karşılığında belirli bir ücret almaktadır. Hal böyleyken Lara kampında kış aylarında ücretli olarak tatil yapan öğrencileri Sayın İbrahim Şahin'in yakınlığıyla ilişkilendirmek çirkin bir yakıştırmadır.

TRT Lara kampı herkese ve her kesime açıktır. Ücreti karşılığında bu kampı herkes kullanabilir.

Basın yoluyla bir işletmecilik başarısını gölgelemek ve iftira atmak isteyenler; kamu mallarını nasıl etkin, verimli ve dinamik işlettiğimizi daha iyi araştırmalıdırlar... " denildi.