Abone Ol

TRT’den mini dizi atağı: Dengi Dengine dizisinin konusu ne, kimler rol alıyor?

TRT ekranlarında 3-7 Haziran tarihleri arasında izleyici ile buluşacak olan Dengi Dengine adlı dizi yalnızca 5 bölümden oluşuyor. Ünlü sanatçı Murat Kekilli'nin de rol aldığı dizinin konusu ne, Dengi Dengi'ne de hangi oyuncular rol alıyor? İşte merak edilen dizinin detayları...

TRT’den mini dizi atağı: Dengi Dengine konusu ne, kimler rol alıyor?

Yaz ekranında yepyeni diziler izleyici ile buluşmaya hazırlanırken Trt’den ilginç bir yapım geldi. Yalnızca beş bölümden oluşan Dengi Dengine dizisi Haziran ayı başında TRT ekranlarında yayınlanacak.

Ünlü Sanatçı Murat Kekilli Dengi Dengine Dizisinde

Dengi Dengine dizisinin başrollerinde Bora Akkaş, Su Kutlu, Baran Can Eraslan ve Şinasi Yurtsever yer alıyor. Dizide genç isimlere usta aktör Altan Erkekli de eşlik ediyor. Öte yandan ünlü şarkıcı Murat Kekilli de dizide konuk oyuncu olarak yer alıyor.

Dengi Dengine dizisinin İstanbul Medya Akademisi ve Medya Fikir Kulübü ortak prodüksiyonuyla hayata geçiriliyor. Dizinin yapımcılıklarını ise Ogün Şanlıer ile İbrahim Elma birlikte üstleniyor.

Dengi Dengine dizisinin yönetmen koltuğunda Osman Nail Doğan ve Murad Zaloğlu oturuyor. Dizinin senaryosunu ise Osman Nail Doğan kaleme alıyor. Dengi Dengine dizisinin müzikleri ise Ali Saran’a emanet.

Dengi Dengine dizisi, arkadaşları Toprak’ı bir trafik kazasında kaybeden Mert, Gökçe ve Bora’nın; Toprak’ın en büyük hayalini gerçekleştirmek için babası Seyfi ile beraber çalışma hikayesini konu alıyor.

DENGİ DENGİNE DİZİSİ BİRİNCİ BÖLÜM FRAGMANI

Arkadaşları Toprak’ı elim bir trafik kazasında kaybeden Mert, Gökçe ve Bora; bir rock festivalinde sahneye çıkmak isteyen Toprak’ın en büyük hayalini gerçekleştirmek için babası Seyfi ile beraber çalışmaya başlarlar. Ancak bu uğurda para kazanmaları ve çekecekleri kliple festivale kabul edilmeleri gerekmektedir. İş arama serüvenleri tuhaf bir rektör olan Niyazi’nin odasında son bulur. Niyazi’nin teklifiyle mahalle muhtarının yanına gider ve kendilerini bir anda ramazan davulcusu olarak bulurlar.

Dengi Dengine Oyuncu Kadrosu

Dengi Dengine dizisinin oyuncuları arasında; Bora Akkaş, Su Kutlu, Baran Can Eraslan, Şinasi Yurtsever, Benian Dönmez, Dilek Çelebi, Bülent Seyran, Uğur Serhan, Ergül Miray Şahin, Musab Ekici, Cemre Polat, Ozan Çelik, Yiğit Ege Yazar, Ömer Turan, Jale Aylanç, Murat Kekilli ve Altan Erkekli yer alıyor.