Abone Ol

TRT spikeri kariyer yerine aşkı seçti! Karaçam kiminle evleniyor?

TRT Haber'in spikeri Serra Karaçam, 24 Ekim Cumartesi akşamı dünya evine giriyor.

TRT spikeri kariyer yerine aşkı seçti! Karaçam kiminle evleniyor?
Başbakanlık teftiş baş müfettişi olan müstakbel eşi Eyüp Özgüç'le ilginç bir aşk hikayesi var.

Serra Karaçam'ın TRT macerası 'Medya Müfettişi'nin sunucusu olarak başladı. TRT 2, daha sonra TRT Haber'e dönüştü. Karaçam'ın 'Medya Müfettişi'ndeki başarısı onu TRT Haber'in ana haber spikerliğine taşıdı.

Bu görev değişikliğiyle birlikte Karaçam, yaşadığı şehri de değiştirdi. İstanbul'dan Ankara'ya taşınan Karaçam, bir taşla iki kuşu birden vurmuş oldu. Çünkü Karaçam'ın önümüzdeki günlerde dünya evine gireceği aşkı da Ankara'daydı...

Başbakanlık Teftiş Başmüfettişleri'n- den Eyüp Özgüç, Karaçam'ın İstanbul'da çalıştığı dönemde geçici görevle İstanbul'daydı. Özgüç, İstanbul 2010 Genel Sekreterliği görevinden alındıktan sonra asli işi için yine Ankara'ya döndü.

Karaçam ile sevgilisinin Ankara'da evlenip yaşama planları; Eyüp Özgüç'ün yeni görevi nedeniyle suya düştü. Çünkü Özgüç'ün yeni işi yine İstanbul'daydı.

Eyüp Özgüç, İstanbul Üniversitesi Rektör Danışmanlığı'na atanınca Serra Karaçam'ın önünde iki yol vardı. Karaçam, ya 'aşk' ya da 'kariyer' diyecekti.

Eresin'de kına, Swissotel'de düğün
Karaçam, aşkı için kariyerinden vazgeçip, Ankara'ya ve TRT Haber'in ana haber spikerliği görevine veda edip, yeniden İstanbul'a yerleşti.

TRT Haber'de bundan böyle hafta içi ana haber bülteni yerine eskiden olduğu gibi sadece 'Medya Müfettişi'ni sunacak olan Serra Karaçam, 24 Ekim Cumartesi akşamı Swissotel'de yapılacak düğünle evlenecek.

Önceki akşam Eresin Otel'de kına gecesi yapan Serra Karaçam, cumartesi akşamı Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir'in kıyacağı nikahla Eyüp Özgüç'le evliliğe 'evet' diyecek. Çift, düğününün ardından balayı için Yunanistan'a gidecek.

Ali Eyüboğlu-Milliyet Cadde