Abone Ol

TRT Özgür Özel'in CHP Grup konuşmasını ilk kez yayınladı: Tam 6 Dakika...

TRT, seçim döneminde konuşmalarına iktidara kıyasla çok daha az verdiği CHP Özgür Özel'in 31 Mart yerel seçimlerinin ardından TBMM'inde yaptığı konuşmayı sosyal medya hesaplarından yayınladı. 

TRT Özgür Özel'in CHP Grup konuşmasını ilk kez yayınladı: Tam 6 Dakika...

CHP Genel Başkanı Özgür Özel,  seçim döneminde TRT’nin yayın politikalarını ve partisine ayrılan sürenin azlığını eleştirmişti. Yılın ilk iki ayında TRT'nin yayınlarında Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan‘a 2 bin 952 dakika, kendisine ise sadece 43 dakika süre verdiğini ifade eden Özel, “TRT’yi cenazeme istemiyorum, dirimde olmayanın ölümde de gözü olmasın” sözleriyle TRT'ye tepki göstermişti.

31 Mart seçimlerinden sonra partilerin TBMM grup toplantıları da başladı. TRT'nin Özgür Özel'in TBMM konuşmasını ise canlı vermesi dikkat dikkat çekti. 

Televizyonda 6 dakika yayınladılar 

Haber programlarında yer veren TRT Haber, Özgür Özel'in konuşmasının 6 dakikasını yayımladı

TRT Genel Müdürü ile telefonda görüşmüşlerdi

Özgür Özel,  geçen günlerde TRT Genel Müdürü Mehmet Zahid Sobacı ile telefonda görüşerek, Gazze'de İsrail'in saldırısına uğrayan TRT çalışanları hakkında bilgi almıştı.

CHP'den yapılan açıklamada, "CHP Genel Başkanı Özgür Özel, TRT Genel Müdürü Mehmet Zahid Sobacı'yı telefonla arayarak, İsrail'in Gazze'de Nusayrat Mülteci Kampı'na düzenlediği saldırıda yaralanan TRT çalışanları hakkında bilgi aldı. Özel görüşmede, saldırıda yaralanan TRT kameramanı Sami Şehade ve TRT muhabiri Sami Berhum için geçmiş olsun dileklerini iletti" denildi.