Abone Ol

TRT Dijital'in Yeni Dizisi Sinan Koloğlu Tarafında Duyuruldu! Yerli Top Gun Geliyor

Müzisyen Sina Koloğlu, TRT Dijital'in yeni projesini açıkladı. Koloğlu, Senaryosu İlker Arslan ve Barış Erdoğan tarafından yazılan dizinin adının Hür olacağını söyledi.

TRT Dijital'in Yeni Dizisi Sinan Koloğlu Tarafında Duyuruldu! Yerli Top Gun Geliyor

Müzisyen Sina Koloğlu, TRT Dijital için çekilen yeni bir projeyi duyurdu; “Yerli Top Gun dizimiz de yavaş yavaş hayata geçiyor” diye yazdı.

Senaryosu İlker Arslan ve Barış Erdoğan tarafından yazılan dizinin adının Hür olacağını söyledi.

Koloğlu’nun “Yerli Top Gun geliyor; Hür” diyerek yaptığı paylaşım şöyle:

“Yerli Top Gun dizimiz de yavaş yavaş hayata geçiyor. Daha önce böyle bir çalışmanın olduğunu yazmıştım. TRT Dijital (Yakın zamanda hayata geçecek) için çekilecek. Senaryo İlker Arslan ve Barış Erdoğan tarafından yazılıyor. Dizinin adı #Hür olacak.

Şimdilik böyle biliniyor diyelim. Peki ne durumda? Yazım süreci tamamlanıyor. Es Yapım işi dizide 'iyi ve gerçekçi oyunculardan bir cast oluşturulacak' deniliyor. Deneme çekimleri başlamış. Konusu seçkin pilotlardan oluşan özel bir filonun, heyecanlı hikayesi.

Her bölüm farklı bir operasyonu konu alıyor. Düşmanın adı olmayacak ama izleyen, kim olduğunu hissedecek. Çekimlerin temmuz sonu, ağustos başı, başlaması bekleniyor.

Dizinin en önemli kısmı çekimler. 'Top Gun: Maverick bizim için önemli. Yeni teknikleri görmüş olacağız. 4,5 aydır dizinin teknik kısmı ile çalışmalar yapıyoruz' bilgisini aldım yapım cephesinden.”