Abone Ol

TRT 1 gündüz kuşağında yeni program: Hakkını Helal Et

Programcı ve haberci geçmişiyle adından söz ettiren Pelin Çift, sunuculuğunu üstleneceği 'Hakkını Helal Et' programı ile gündüz kuşağında ekranlarda yer almak için gün sayıyor.

TRT 1 gündüz kuşağında yeni program: Hakkını Helal Et

16 Ekim’den itibaren hafta içi her gün TRT 1'de canlı olarak  yayınlanacak 'Hakkını Helal Et'  programında hayatı güzelleştiren, insanı değerli kılan ve yüreklere dokunan hikayeler ekrana taşınacak.


Pelin Çift, programda kırgınlıkları gidermek, parçalanmış aileleri birleştirmek ve yıllardır süren büyük anlaşmazlıklara son vermek için  geçmişle yüzleşip helalleşmek isteyenlere ekranında fırsat verecek.

Deneyimli sunucu, 'Hakkını Helal Et' "hakkında, "Program farklı formatıyla ilgimi çekti. Yıllardır sürdürdüğüm birikimime bu program sayesinde çok şeyler katacağıma inanıyorum. Gündüz kuşağında yer alarak, hitap edeceğim insanların sayısını daha da artıracağım için çok sevinçliyim. En önemlisi yaşadığımız çağda, iyi insanlar tanımaya ve iyi hikayeler duymaya çok ihtiyacımız var" şeklinde konuştu.

Dış Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği program, 16 Ekim Pazartesi gününden itibaren canlı yayınla TRT 1 ekranlarında olacak.