Abone Ol

Trabzonspor taraftarından ilginç Fenerbahçe pankartı

Hüseyin Avni Aker'de oynanan Trabzonspor - Osmanlıspor maçında tribünlerde açılan Fenerbahçe'yle ilgili pankart görenleri şaşırttı.

Trabzonspor taraftarından ilginç Fenerbahçe pankartı

Trabzonsporlu oyuncuların sahadaki eylemi sırasında maraton tribününde de iki dev pankart açıldı. Pankartlardan birinde Fenerbahçeli bir futbolcuyu yerden kaldıran bordo-mavili futbolcu görülürken bu fotoğrafın altına, "Biz futbolu böyle sevdik" yazıldı. Diğer pankartta ise "Bu düzen değişecek" ifadesi yer aldı. Bu sırada taraftarların "Futbolun katili Türk hakemleri", "İsyan, isyan" ve "Salih Dursun sen bizim her şeyimizsin" tezahüratları dikkat çekti.

Trabzonspor taraftarından ilginç Fenerbahçe pankartı - Resim: 1

BAŞKAN USTA'DAN SAĞDUYU ÇAĞRISI
Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, karşılaşma öncesi sosyal medya hesabından taraftarları uyararak, kulübün büyüklüğüne gölge düşürecek taşkınlık ve kötü tezahüratlardan kaçınmalarını istedi. Başkan Usta'nın twitter hesabından yaptığı açıklamalar şöyle:
"Değerli Trabzonsporlular. Bugün büyüklüğümüze gölge düşürecek en küçük taşkınlık veya kötü tezahürat kesinlikle olmamalıdır. Sportmenliğe yakışmayacak harekette bulunanlara kesinlikle müsaade edilmemelidir. Bugün herkesi barış ve dostluğun diline davet ediyorum. Futbolun aslında bir eğlence olduğunu sakın unutmayın. Sizlere düşen görev zor zamanlarda bile görsel şovu zirveye taşımaktır. Bugün her Trabzonsporlunun misyonu tüm dünyaya sporun dostluk ve kardeşlik olduğunu göstermektir. Herkese iyi seyirler dilerim. Trabzon ve Trabzonspor hiç bir girişimin malzemesi olmaz, olmamalıdır. Hele ki kendi eliyle yapacağı hatalarla. 'Haklı ol ve hep haklı kal".