Abone Ol

Trabzonspor'daki Ünal Karaman krizi Türkiye'yi salladı, Demirören Medya Grubu duymadı

Trabzonspor teknik direktörü Ünal Karaman'ın ayrılığı Demirören Medya Grubu'na ait basılı gazetelerde yer bulamadı.

Trabzonspor'daki krizi Demirören Grubu duymadı

Trabzonspor son yılların en başarılı sezonlarından birini geçirirken yönetim ile teknik direktör Ünal Karaman arasındaki çatlağın ayrılık getirmesi Türkiye'de ses getirdi.

Kulüpte yaşanan kriz bazı gazete ve internet sitelerinde 'Karaman depremi' ve benzer başlıklarla yansırken Hürriyet, Milliyet, Fanatik ve Posta'yı da bünyesinde bulunduran Demirören Medya Grubu gazetelerinde yer bulamadı.

Pazar akşamı doruğa tırmanın krizin yer bulmadığı Demirören gazetelerinin internet siteleri Karaman'ın Trabzonspor'dan ayrılığının resmen duyurulduğu bugünkü (30 Aralık 2019) açıklamaları paylaştılar.

Karaman'ın görevden ayrılma kararını ve taraftarın Trabzonspor tesisleri önünde hocalarına gösterdiği yoğun desteği birçok gazete spor sayfalarının en görünür köşelerine taşırken, haberin Demirören Medya Grubu'na ait gazetelerinde yar almaması dikkati çekti.

T24 ile paylaşılan iddaya göre, Karaman'ın yönetimle yaşadığı anlaşmazlık ile ilgili haberlere yer verilen Hürriyet'in taşra baskıları durdurularak dağıtıma çıkanlar da toplatıldı.

Ünal Karaman bugün görevinden resmi olarak istifa etti. Karaman'ın ayrılık kararı Trabzonspor ligde üç büyüklerin önünde üçüncü sıradayken geldi.

T24