Abone Ol

Tony mahkemeye gel İhaneti anlat!!! Eski eşten Pınar'ı şok edecek istek!!!

"Pınar'ın beni aldattığını kanıtlayacağım" diyen Umut Elçioğlu'nun, ünlü sunucunun eski sevgilisi Tony Teodoridis'ten yaşadıklarını anlatmasını istediği iddia edildi...

Tony mahkemeye gel İhaneti anlat!!! Eski eşten Pınar'ı şok edecek...

2003 yılında boşanan Pınar Altuğ ile Umut Elçioğlu arasında sular durulmuyor. Umut Elçioğlu'nun izinsiz sattığı villa için Pınar Altuğ'a 500 bin YTL ödemesini ön gören mahkeme kararını Yargıtay bozunca yeniden hukuk mücadelesine girişen ikili tüm kozlarını ortaya koyuyor. Geçtiğimiz günlerde "Beni aldattığını mahkemede kanıtlayacağım" diyerek eski eşine meydan okuyan Elçioğlu'nun, evli oldukları dönemde Pınar Altuğ'un, Tony Teodoridis ile birlikte olduğunu kanıtlamak için ilginç bir yola başvurduğu öne sürüldü. Elçioğlu'nun, Tony Teodoridis'i arayarak Aile Mahkemesi'nde görülecek davada "Biz evliyken birlikte olduğunuzu anlat" dediği iddia edildi.

Tony mahkemeye gel İhaneti anlat!!! Eski eşten Pınar'ı şok edecek istek!!! - Resim: 1

Ancak bu konuda hem Elçioğlu hem de Teodoridis suskun kalmayı tercih etti. Pınar Altuğ ve Tony Teodoridis, o dönemde ilişkilerinin boşanma sürecinden sonra başladığını söylemiş ancak dedikoduların ardı arkası kesilmemişti. Pınar Altuğ, 12 Nisan'da evleneceği Yağmur Atacan için de Teodoridis'i terketmişti.