Abone Ol

Katie Holmes kötü günleri geride bıraktı

Amerikalı oyuncu Katie Holmes, eski eşi Tom Cruise ile tanıştığından beri başına gelmeyen kalmadı. 10 yıldır yaşadığı hayal kırıklıkları Katie'yi o kadar olgunlaştırdı ki, hayata karşı duruşunu tamamen yeniledi.

Tom Cruise ile tanıştıktan sonra başına gelmeyen kalmadı

'More' dergisine sıfır makyajla poz veren Katie, "Bazı sorunlar asla çözülemez" diyor, "Öyleyse bunu kabul et, sorunlarınla dans et ve kendini daha iyi hisset!"

37 yaşına geldi, hayattan çok şey öğrendi, kendini yeniden keşfetti... Amerikalı oyuncu Katie Holmes, 'More' dergisinin şubat sayısına kapak kızı oldu olmasına ama, sıfır makyajla! Görenleri hayran bırakan pürüzsüz ve duru güzelliğiyle masumca poz veren Katie, hayat deneyimlerini, ilk kez yönetmenlik yapıp oynadığı 'All We Had' filmini ve risk alma konusunda artan tutkusunu anlattı.

Öyle görünüyor ki bu sene onu daha çok göreceğiz...

"Kendimi daha yaratıcı ve her şeye hazır hissediyorum" diyen Kate, konu Dawson's Creek dönemlerine gelince biraz hüzünleniyor: "Hayat hakkında hiçbir deneyimim yoktu, yenilik getirecek bir halde değildim. Örneğin nasıl kızgın olunacağını bile bilmiyordum; sadece elimden gelenin en iyisini yapıyordum. Ama yaşım ilerledikçe kendime güvenim arttı. Artık iş hayatında daha çok deneyimim var. Kendimden eminim."

Katie Holmes kötü günleri geride bıraktı - Resim: 1

Kendinden emin olunca, daha riskli ve yaratıcı işlerde rol alıyor elbette. "Etrafımda bana bir şeyler öğretecek insanların olmasından hoşlanıyorum. Nasıl yapılacağını bilmediğim işleri çok iyi yapan insanların cazibesine kapılıyorum. Korkmak sadece zaman kaybı. Bir şey bilmiyorsan sorman gerek. Sor! Muhtemelen hata yapacaksın. Yap! Boşver. Bazı sorunlar asla çözülemez. Öyleyse bunu kabul et, sorunlarınla dans et ve kendini daha iyi hisset."

Katie bu yıl içinde vizyona girmesi beklenen 'All We Had' filminde hem yönetmenlik hem de oyunculuk yapıyor. Nasıl geçti çekimler? "Bir tür maraton gibiydi" diyor Katie: "Ama sakin kalmaya çalıştım, 'Oh bugün sadece bir kameramız mı var? İki tane olması gerekiyor. Tamam, ayarlansın' gibi şeyler... "

Holmes bu yıl ayrıca 'Touched With Fire' filminde bipolar bozukluk yaşayan bir karakter olarak karşımıza çıkacak. Bu rolün yeri onda çok özel: "Bu film sayesinde duygusal hastalıklar yaşayan insanlarla empati kurabilmeyi başardım. Filmden önce bu konuyla ilgili bir şeyler duymuş ve düşünmüştüm ama o kadar... Toplum olarak maalesef yargılamaya çok meraklıyız, özellikle bu günlerde sosyal medyada ve internette. Bence internet çirkinleştirici bir şey. Herkes internete girince çirkin görünüyor."

Hayatındaki bütün olumsuzlukları geride bırakmış gibi görünüyor Katie Holmes. Son cümleleri bir hayli anlamlı: "Yaşamaya devam etmek zorundasınız. Olumluya odaklanın. Yaratıcı kalın. Sizi ilgilendiren şeylere gidin. Doyurucu işler yapın. Kendinizle yarışın. İnsan ruhu gerçekten inanılmaz. İlham veren işler yapan o kadar çok insan var ki... Eğer buna odaklanırsanız, hayatınız zenginleşir."