Abone Ol

Tom Brady'nin Futbolu Bırakması İçin Eşi Rest mi Çekti?

Amerikan Ulusal Futbol Ligi'nde (NFL) 7 kez şampiyon olduktan sonra kariyerini noktalayan ABD'li oyuncu Tom Brady, Brezilyalı eşi Gisele Bündchen ile ilgili bir itirafta bulundu.

Tom Brady'nin Futbolu Bırakması İçin Eşi Rest mi Çekti?

Spor yorumcuları tarafından tüm zamanların en iyi oyun kurucusu olarak kabul edilen ve şubat ayında 22 yıllık NFL kariyerine nokta koyan Tom Brady'ye eşi Gisele Bündchen tarafından rest çekildiği belirtildi.

Sporx'in Amerikan basınından aktardığına göre, Bündchen'in Brady'ye "Ya futbol ya ben" diye karşı çıktığı ifade edildi. Bündchen'in, Brady oynamaya devam ederse, yaşayabileceği fiziksel ve zihinsel sorunlardan korktuğu için söz konusu ifadeleri kullandığı aktarıldı.

Haberde yer alan sözler şu şekilde:

"Bündchen, neredeyse 6 yıldır her gün bırakmasını istiyordu. Tom bir şey söyleyip, başka bir şey yapıyordu. Bırakma konusunda çok kararsızdı."

TEŞEKKÜR ETMİŞTİ
Brady ise emeklilik kararını açıklamadan önce katıldığı bir podcast yayınında, "Durum, benim ne istediğimle alakalı değil, bir aile olarak ne istediğimizle alakalı. Ailemle çok fazla zaman geçireceğim ve gelecekte neler olacağını göreceğiz" ifadelerini kullanmıştı.

Öte yandan Bündchen, emeklilik kararının ardından, "Seninle ve yıllar boyunca üstesinden gelmek zorunda olduğun fiziksel ve duygusal her şeyle gurur duyuyorum. Özverine ve başardığın her şeye hayranım. Hayatının bir sonraki bölümü için ne kadar heyecanlı olduğunu biliyorum" sözleriyle eşine teşekkür etmişti.