Abone Ol

Tolgshow'un bu haftaki konukları kimler?

Fox TV'de Cumartesi günleri ekrana gelen Tolgshow'un bu haftaki konukları kimler?

Tolgshow'un bu haftaki konukları kimler?

Tolga Çevik’in ‘Arkadaşım’ olarak sahneye çıktığı TOLGSHOW’un bu akşam (27 Ocak Cumartesi) yayınlanacak yeni bölüm konuğu ünlü sanatçı Nükhet Duru ve milli kayakçı Hamza Dursun olacak.

Nükhet Duru ile kahkaha dolu bir sohbet gerçekleştiren ve karşılıklı şarkılar söyleyen ‘Arkadaşım’, Duru’nun “İşlediğim cinayetin ortaya çıkmasından çok korkuyorum” itirafı ile sarsılacak.

‘Arkadaşım’ın, Şubat ayında Güney Kore’de düzenlenecek 2018 Kış Olimpiyatlarında ülkemizi temsil etmeye hazırlanan Hamza Dursun’a olimpiyatlardan başarıyla dönmesi halinde bulunduğu vaatler ise eğlenceli anlar yaşatacak.

Tolgshow'un bu haftaki konukları kimler? - Resim: 1

KATİL KİM?

TOLGSHOW’un ikinci perdesinde ‘Arkadaşım’ dedektif olacak ve asistanı Sarp’la birlikte ‘Minik’i kimin öldürdüğünü bulmaya çalışacak. Cinayetin görgü tanığı olan izleyicileri sahneye alan ‘Arkadaşım’, cinayeti çözmek isterken işler iyice karışacak.

Yapımcılığını 25 Film’in üstlendiği; Gizemli yönetmen Fırat Parlak ve Minik müzisyen Özer Atik’in yer aldığı, ekranların en komik, en neşeli ve en yaratıcı programı TOLGSHOW’un beşinci bölümü 27 Ocak Cumartesi saat 23.30’da FOX’ta.