Abone Ol

Tolga Zengin sosyal medyanın hedefi oldu!

10 Aralık 2015 Perşembe sosyal medya ratinglerinde zirvede Sporting Lizbon – Beşiktaş Avrupa Ligi grup maçı yer aldı.

Tolga Zengin sosyal medyanın hedefi oldu!

Sporting Lizbon – Beşiktaş maçı, Beşiktaş’ın kaleci hatası nedeniyle 3 gol yiyerek elenmesiyle sosyal medyada en çok konuşulan yayın oldu. Taraftarların Tolga Zengin’e ağır eleştirilerde bulunduğu ve Beşiktaş’ın 3-1 mağlubiyetiyle sonuçlanan maç, 50,43 Somera Rating ve %40,5’lik ileti payıyla sosyal medyada birinci oldu.

Tolga Zengin sosyal medyanın hedefi oldu! - Resim: 1

Fenerbahçe - Celtic maçı, Fenerbahçe taraftarlarının destek iletileri, pozisyon yorumları ve Fenerbahçe’nin tur atlamasıyla konuşuldu. 1-1 berabere sonuçlanan maç 10,02 Somera Rating ve %7,6’lık ileti payıyla sosyal medyada en çok konuşulan 2. yapım oldu.

En çok konuşulan üçüncü yayın İsmail Küçükkaya ile Çalarsaat oldu. İsmail Küçükkaya sosyal medyada “#hakkımız dediğiniz ne var?” diye sordu, yanıtlar #hakkımız etiketiyle paylaşıldı. Program 5,83 Somera Rating ve %5,4’lük ileti payıyla üçüncü sıraya yerleşti.

Fatih Portakal ile Ana Haber’de Can Dündar ve Erdem Gül’ün tutukluluğuyla ilgili yorumlar #kaçgünoldu etiketiyle paylaşıldı. Haber bülteni 5,12 Somera Rating ve %4,5 ileti payıyla en çok konuşulan 4. yapım oldu.

Muhteşem Yüzyıl Kösem Şahin Giray’ın Mehmet Giray’ı kurtarması, Anastasia ile Sultan Ahmed’in halvete girmesi ve Anastasia’nın kaçmaktan vazgeçmesi ile konuşuldu. Dizi 4,16 Somera Rating ve %8,3’lük ileti payıyla günün en çok konuşulan 5. programı oldu.