Abone Ol

Tolga Güleç'ten Can Yaman'a Çok Sert Tepki: Tamam En Yakışıklı Sensin!

İtalyan dizisi “Sandokan”ın başrolünde oynayan ve Türkiye ziyaretinin ardından İtalya’ya dönen Can Yaman'a oyuncu Tolga Güleç'ten sert tepki geldi.

Tolga Güleç'ten Can Yaman'a Çok Sert Tepki: Tamam En Yakışıklı Sensin!

İtalyan dizisi “Sandokan”ın başrolünde oynayan ve Türkiye ziyaretinin ardından İtalya’ya dönen Can Yaman, tatile orada devam ediyor.

Ünlü oyuncu önceki gün konakladığı otelden ve çıktığı gemi turundan kareleri Instagram sayfasında paylaştı. Can Yaman’ın denize karşı jakuzi keyfi yaptığı ve kaslı vücudunu sergilediği pozları tepki çekti.

Can Yaman'ı eleştirenler arasında oyuncu Tolga Güleç de vardı. Güleç sosyal medya hesabından isim vermeden Can Yaman'ı şu sözlerle uyardı, 'Milyon takipçi yapmış vasıfsız kardeşim, sana diyorum yahu kime olacak! Herkesin içinde isim vermeyeyim şimdi, sonra salarsın üstüme 12-13 yaşındaki fanlarını. Bir katkın olsun şu dünyaya! Kardeş durmadan Instagram'da üstü çıplak fotoğraflarını paylaşıp like/etkileşim kasacağına, yapsana 2 paylaşım, ihtiyaç listesi paylaş en azından. Paylaş bir şey paylaş tamam en yakışıklı sensin en iyi vücut sende tamam ne olur?'

Güleç’in eleştirisi binlerce kullanıcı tarafından desteklendi.

Tolga Güleç'ten Can Yaman'a Çok Sert Tepki: Tamam En Yakışıklı Sensin! - Resim: 1