Abone Ol

TOKİ Sosyal Konut Projesine Başvuru Şartlarını Açıkladı: 500 Lira Başvuru Bedeli Nereye Yatırılacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın duyurduğu sosyal konut projesine ilişkin TOKİ şartları açıkladı. Başvurular 14 Eylül-31 Ekim 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

TOKİ Sosyal Konut Projesine Başvuru Şartlarını Açıkladı: 500 Lira Başvuru Bedeli Nereye Yatırılacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın duyurduğu sosyal konut projesine ilişkin TOKİ şartları açıkladı. Başvurular 14 Eylül-31 Ekim 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Tüm konut tipleri için 500 lira, iş yerleri için de 2000 lira başvuru bedeli yatırılması gerekecek. Genç kategorisine başvurmak isteyenler de 14/09/1992 tarihinden sonra doğan vatandaşlar müracaat edebilecek. Emekli, şehit yakını, gazi, engelli ve gençlere özel kontenjan ayrıldı.

Türkiye'nin merakla beklediği sosyal Konut projesini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan duyurdu. Milyonlarca vatandaşı ilgilendiren konut, Arsa ve iş yeri projelerine ilişkin detaylar belli oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Beştepe'de açıkladığı Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesine başvurular 14 Eylül 2022'de başlayıp 31 Ekim 2022 tarihinde sona erecek.

Konutlar için Başvuru bedeli olarak 500 lira yatırılacak.

Kampanya kapsamında konut, konut arsası, sanayi sitelerine yönelik binalar bulunacak. 

Gençler ve emeklilere yüzde 20, şehit yakınları ve gazilere yüzde 5, engellilere yüzde 5 ve diğer vatandaşlara da yüzde 50 kontenjan ayrılacak.