Abone Ol

TMSF'nin Maxi Tv ihalesinde en yüksek teklifi kim verdi?

MEDYAFARESİ- TMSF, Maxi TV Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nü, 132 bin Amerikan doları muhammen bedelle satışa çıkardı.

TMSF'nin Maxi Tv ihalesinde en yüksek teklifi kim verdi?

4 firmanın teklifte bulunduğu ticari ve iktisadi bütünlük için en yüksel bedel, 570 bin ABD Doları ile Sebil Televizyon Yayıncılık A.Ş.'den geldi


Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) Maxi TV Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nü, 132 bin Amerikan doları muhammen bedelle 22 Mart 2010 Pazartesi günü (bugün), ihaleye çıkardı. Ticari ve İktisadi Bütünlük için 4 firma kapalı zarf teklifinde bulundu. Teklifte bulunan firmalar; Sebil Televizyon Yayıncılık A.Ş., Er Televizyon Yayıncılık Hizmetleri A.Ş., Furkan Televizyon Yayıncılık ve Prodüksiyon A.Ş. ile ABC Medya Hizmetleri Pazarlama ve Satış A.Ş. oldu.


İhale, kapalı zarf tekliflerinin açılması ile başladı. Sebil Televizyon Yayıncılık A.Ş. - 202 bin ABD Doları, Er Televizyon Yayıncılık Hizmetleri A.Ş. - 421 bin ABD Doları, Furkan Televizyon Yayıncılık ve Prodüksiyon A.Ş. - 140 bin ABD Doları, ABC Medya Hizmetleri Pazarlama ve Satış A.Ş. ise 170 bin ABD Doları teklifte bulundu.


İhale kuralları gereği, en yüksek teklif veren 3 firma açık artırma aşamasında yer aldı. Açık artırma katılımcıları; Sebil Televizyon Yayıncılık A.Ş, Er Televizyon Yayıncılık Hizmetleri A.Ş, ile ABC Medya Hizmetleri Pazarlama ve Satış A.Ş. oldu.


Açık artırma, en yüksel bedel olan Er Televizyon Yayıncılık Hizmetleri A.Ş.'nin vermiş olduğu 421 bin ABD Dolarıyla başladı. 9 kez artırım gerçekleşen açık artırma, Sebil Televizyon Yayıncılık A.Ş.'nin vermiş olduğu 570 bin ABD Doları bedelle son buldu. Açık artırma sonucu, Fon Kurulu onayına sunulacak. İhale, Kurul'un vereceği karar doğrultusunda kesinlik kazanacak.