Abone Ol

TKP'nin Sesi yayında: Dünyadan memleketten haber ve yorumlar...

Türkiye Komünist Partisi (TKP) kısıtlı medya olanakları içinde kamuoyuna sesini duyurmaya çalışan partilerden. Bu nedenle halka ulaşmak için seslenme kanallarını sürekli geliştiriyor.

TKP'nin Sesi yayında: Dünyadan memleketten haber ve yorumlar...

Hülya Karabağlı - Medyafaresi.com Özel Haber

Türkiye Komünist Partisi (TKP), 2019 yılı Temmuz ayında başlattığı 'TKP'nin Sesi 'podcast yayıncılığında dinleyici kitlesini artırarak devam ediyor.

Hafta içi her gün sabah 07.00'den itibaren yapılan yayında, Türkiye'ye ve dünyaya dair değerlendirmeler ve güncel konulara bakış partinin penceresinden dinleyiciye aktarılıyor.

TKP'den haberlere, etkinlik, açılış, işyerleri ve okullardaki mücadeleye ilişkin konu başlıkları da yayında yer alıyor.

10 Eylül 2019'da itibaren hafta içinde her gün yayına geçen TKP'nin Sesi podcast yayınının günlük dinlenme oranı 3-6 bin arasında değişiyor.

TKP'den alınan bilgiye göre, yayınları öğrenciler kantinlerde, sabah servisinde işçiler ve toplu olarak da dinlendiği belirtildi.

"Komünist sistemde esnaf sınıfı ne olacak"?

Her pazartesi dinleyicilerden gelen sorular yanıtlanıyor. 13 Ocak 2020 yani bugün yayınlanan programda, "Ülkemizde yaklaşık iki milyon esnafın olduğu biliniyor. Çıkarları ve siyasi yönelimleri farklı olan esnaflar kapitalizmin derin bir krize yuvarlandığı günümüzde daha da çaresiz. Her pazartesi olduğu gibi dinleyicilerimizden gelen soruların yanıtlandığı TKP’nin Sesi’nde bugün, “Komünist sistemde esnaf sınıfı ne olacak?” sorusuna yanıt arandı.