Abone Ol

TKP'nin Mitingi Şimdi Sosyalizm Zamanı Sloganıyla İnledi!

TKP tarafından Kartal'da 'Erteleme, oyalanma, azıyla yetinme!' sloganıyla miting düzenlendi. Binlerce kişinin katıldığı mitingde hep bir ağızdan 'Şimdi sosyalizm zamanı' denildi.

TKP'nin Mitingi Şimdi Sosyalizm Zamanı Sloganıyla İnledi!

TKP tarafından İstanbul Kartal'da "Erteleme, oyalanma, azıyla yetinme! Şimdi sosyalizm zamanı" sloganıyla düzenlenen miting için binlerce yurttaş Kartal Meydanı'nda toplandı.

Oldukça coşkulu geçen mitingde konuşma yapan TKP Genel Sekreteri Kemal Okuyan, "Biz elbirliğiyle sizlerden alacağımız güç ve enerjiyle Türkiye'de üçüncü bir cepheyi kuracağız. Türkiye'de yurtseverlerin, emekçilerin, laiklerin sesi daha gür çıkacak. Yalnız olmadığımızı biliyoruz, yalnız yürümeyeceğiz" derken, "Gelin siz de bu mücadelenin parçası olun, eğer hâlâ TKP saflarında değilseniz. Biz Türkiye'nin geleceğiyiz" çağrısında bulundu.

'Örgütlü bir halkı hiçbir kuvvet yenemez'

Miting için İstanbul'un ve ülkenin birçok yerinden yurttaşlar meydanı doldururken, mitingde ilk olarak sahneye Los Obreros müzik grubu, ardından da sanatçı Gülcan Altan çıktı.

Binler hep birlikte "Örgütlü bir halkı hiçbir kuvvet yenemez"i söyledi.

Altan'ın ardından Los Obreros binlerce yurttaşla birlikte coşkulu bir şekilde "Geliyoruz zincirleri kıra kıra"yı söyledi.

Hakları için ülkenin birçok yerinde direnişte olan işçiler adına alana gelen işçiler kürsüden selamlandı, "İşçilerin birliği sermayeyi yenecek" sloganları atıldı.

TKP'nin Mitingi Şimdi Sosyalizm Zamanı Sloganıyla İnledi! - Resim: 1

TKP'nin Mitingi Şimdi Sosyalizm Zamanı Sloganıyla İnledi! - Resim: 2