Abone Ol

THY uçağında hırsızlık yapmaya çalışan Çinli şok etti

Türk Hava Yolları ile İstanbul'dan Tayland'ın başkenti Bangkok'a uçan Danimarkalı bir yolcunun uçuşta el bagajındaki paralarını çalmaya çalışan Çinli yolcu an be an görüntülendi.

THY uçağında akıl almaz olay

Türk Hava Yolları uçağında bir yolcunun dikkati sonucu hırsızlık anlarının görüntülenmesiyle hırsız yakalandı. THY'nin İstanbul-Bangkok uçağında seyahat eden bir yolcu, 9 saat 30 dakika süren uçuş sırasında Ma Qiquan adlı Çinli yolcunun başüstü dolaplarındaki el bagajını kurcaladığını gördü.

Habertürk gazetesinden Gökhan Artan'ın haberine göre içinde 5 bin 50 Euro'nun da olduğu Danimarkalı bir yolcu, çantasından paraları alan yolcuyu cep telefonu ile çekmeye başladı. Çinli hırsız ise görüntü alındığının farkına ise varmadı.

GÖRÜNTÜLER SONRASI TUTUKLANDI

THY uçağı Bangkok Suvarnabhumi Havalimanı'na inmesi sonrası olay polise intikal etti. Ma Qiquan adlı 45 yaşındaki yolcu, hırsızlık iddialarını yalanlarken çekilen görüntülerin bir yolcu tarafından polise verilmesi üzerine tutuklandı. Hırsızın üzerinde yapılan aramada ise Bangkok'a gelen THY uçağın geri dönüş biletinin de olduğu ortaya da çıktı. Aynı uçakla dönmeyi planlayan hırsızın Çin'e sınır dışı edilip edilmeyeceğiyle ilgili hukuki süreç devam ediyor. (Habertürk)