Abone Ol

The Walking Dead 7. sezonu Ekim’de başlıyor!

The Walking Dead 7. sezonu tüm dünya ile aynı anda 24 Ekim’de Türkiye’de! Dünyanın en çok ilgi gören dizisi The Walking Dead’in 7. Sezon fragmanı yayınlandı; haberimizde izleyebilirsiniz.

The Walking Dead 7. sezonu başlıyor!

Televizyon dünyasının eğlence markası olarak görülen FOX, sevilen FX dizisi The Walking Dead’in 7. sezon tarihini açıkladı. 22 Temmuz akşamı 7. sezonun ilk fragmanı yayınlanan The Walking Dead, 24 Ekim’de tüm dünya ile aynı anda 125 farklı ülkede yayına girecek.

Amerika’da 23 Ekim’de AMC kanalında yapılacak prömiyerin ardından tüm dünyadaki fanlar en geç 24 saat arayla muhteşem dizinin beklenen yeni sezon ilk bölümünü izleme şansı bulacak.

The Walking Dead’in 6. sezonu, Amerika dışında izlenme rekorları kırarak başarı listesine bir yenisini eklemişti. Amerika yayınının hemen ardından yayın stratejisi ile dünyada bir ilke imza atan FOX ekibi, bu strateji ile The Walking Dead global yayınını da sürdürmeye devam ediyor.

Geçtiğimiz sezonlarda olduğu gibi dizinin 7. sezonunda yer alan 16 bölüm 2 farklı dönemde yayına girecek. İlk 8 bölüm 24 Ekim’de, geri kalan 8 bölüm ise Şubat 2017’de izleyici ile buluşacak.

İşte The Walking Dead 7. sezon ilk fragmanı: