Abone Ol

The Big Bang Theory'de 5 yıldır beklenen an geldi!

ABD televizyonlarının en çok izlenen ve en çok ödüllendirilen komedi dizilerinin başında gelen The Big Bang Theory'nin yapımcısı, hayranları çok heyecanlandıracak bir açıklama yaptı. (Spoiler içerir)

The Big Bang Theory'de 5 yıldır beklenen an geldi!

Dizinin takipçilerinin bildiği üzere Jim Parsons tarafından canlandırılan teorik fizikçi Sheldon Cooper ile Mayim Bialik tarafından canlandırılan nörobiyolog Amy Farrah Fowler, dizi zamanıyla 5 yıldır birlikteler.

İkilinin arası zaman zaman bozuluyor. Hatta bu sezonun başından beri ayrı olan Amy ve Sheldon, başkalarıyla görüşüp birbirlerini unutmayı bile deniyor. Ancak Sheldon'ın Amy için aldığı nişan yüzüğü de çiftin yeniden birleşmesinin halen gerçekleşmesi mümkün bir olasılık olduğuna işaret ediyor.

İLK ÖPÜŞMELERİ DE OLAY OLMUŞTU

Çiftin arasında cinsellik olmaması ise dizinin en temel komedi unsurlarından biri. 2014 yılında Sevgililer Günü için çekilen "The Locomotive Manipulation" bölümünde öpüşen Sheldon ve Amy'nin ilişkisinin bir sonraki aşamaya ne zaman taşınacağına diyaloglarda sürekli değiniliyor.

Amy'nin kendisine yaklaşmak için attığı adımlar karşısında Sheldon'ın sürekli gerekçeler (ya da bahaneler) üretmesi hem dizideki arkadaşları hem de seyirciler tarafından sürekli "Olacak mı? Öyleyse ne zaman?" merakıyla izleniyor.

PEKİ BARIŞIYORLAR MI?

Bu merakın sonu dizinin yapımcısının bugün yaptığı açıklamayla geldi.

Buna göre NBC'de 17 Aralık Perşembe gecesi yayınlanacak bölümde Amy ve Sheldon nihayet beraber olacaklar. Ancak bu ikili yeniden bir araya geldi demek değil. Daha doğrusu yapılan açıklamada hayranlarının "Shamy" olarak adlandırdığı çiftin beraberliğine dair bir şey yok.

Yapımcı Steve Molaro, "Beş yıllık sevgililikten sonra, Sheldon ve Amy'nin ilişkilerinde nihayet cinsellik zamanının geldiğini düşündük. Önümüzdeki birkaç bölümde buna giden yolu izleyecek seyircilerimiz için çok heyecanlıyız" diyor.

CANLI ÇEKİM AÇIKLAMAYI ZORUNLU KILDI

Böylesi büyük "spoiler" içeren bir açıklamanın dizi yayınlanmadan bir ay önce yapılmasının sebebi ise şu: The Big Bang Theory'nin çekimleri canlı seyirci önünde yapılıyor. Yani çekim sırasında orada olan seyirciler Amy ve Sheldon arasında yaşanacakları öğrendi bile.

Dizinin yapımcılarının da bunun sosyal medyada yaratacağı dedikoduları önlemek için söz konusu açıklamayı yaptıkları belirtiliyor.

HÜRRİYET