Abone Ol

The Batman Yeniden Setlere Dönüyor

Robert Pattinson'ın Batman'i canlandıracağı filmde bazı sahneler yeniden çekilecek.

The Batman Yeniden Setlere Dönüyor

obert Pattinson'ın Batman'i canlandıracağı yeni DC filmi "The Batman"in yeniden çekilmesi gereken sahneleri için sete dönüş yapılacak. Oyuncu Robert Pattinson ve Colin Farrell, çekimler için Glasgow'a gidecek.

Beyazperde'nin haberine göre, Matt Reeves'in yönetmeni olduğu filmin prodüksiyonun önümüzdeki ay devam etmesi planlanıyor. "The Batman" ekibinin sözcüsü, yeniden çekimlerin yapılacak olması hakkında, "Şubat ayında İskoçya'da yapılan çekimler konusunda büyük bir heyecan vardı. Film ekibi Temmuz ortasında sete dönüş yapmayı dört gözle bekliyor. Ama bu beklenen bir durum değildi. Muhtemelen bazı dublör sahnelerinin yeniden çekilmesi bekleniyor" dedi. Açıklamalara göre yeniden çekilecek olan sahneler Necropolis mezarlığında ve Glasgow'un Merchant City bölgesinde geçecek.

"The Batman"in oyuncu kadrosunda Bruce Wayne rolüyle Robert Pattinson ve The Penguin rolüyle Colin Farrell'ın yanı sıra, Catwoman rolüyle Zoe Kravitz, Carmine Falcon rolüyle John Turturro, Alfred Pennyworth rolünde Andy Serkis, The Riddler rolünde Paul Dano, Gil Colson rolüyle Peter Sarsgard, Jim Gordon rolüyle Jeffrey Wright yer alıyor.

25 Haziran 2021'de vizyona girmesi planlanan "The Batman", korona virüsü salgını nedeniylr son olarak 4 Mart 2022'ye ertelendi.