Abone Ol

Teresa Palmer Kıvanç hayranı çıktı

Fiziği Hollywood'un ünlü yıldızlarının karışımı olarak anılan ve gelecein Nicole Kidman'ı gözüyle bakılan Teresa Palmer Kıvanç Tatlıtuğ için Türkiye'de çalışabileceğini söyledi.

Teresa Palmer Kıvanç hayranı çıktı

Hürriyet Gazetesi'nden Hakan Gence'nin haberine göre Teresa Palmer'ı Hollywood kulisleri geleceğin Nicole Kidman’ı olarak gösteriyor. Fiziğini ise Kristen Stewart, Charlize Theron, Scarlett Johansson ve Naomi Watts’ın mükemmel karışımı olarak tanımlıyorlar. Onu bu sene Cate Blanchett’le başrolü paylaştığı ‘Kupalar Gecesi’ başta olmak üzere, beş yeni filmde izleceğiz.

Birçok Hollywood starı genç yaşta para ve şöhrete kavuşucunca kendini kaybediyor. Sizin o yollara sapmadan ayakta durmanızın sırrı ne?

- Dediğin gibi Hollywood biraz dengesiz. Sanırım benim sırrım mütevazı bir aileden gelmem. Babam işadamı, annem ev kadını. 13 sene özel bir Katolik okulunda eğitim gördüm. Ruhsal olarak kendimi geliştirmemi ve disiplinli olmamı sağladı. İlerleyen yaşlarımda da öyle büyük büyük hayallerim olmadı. Tek dileğim iyi bir aile kurmaktı.

En büyük hayali aile kurmak olan bir kızın dünya film arenasında işi ne?

- Güney Avusturalya’da doğdum ama oranın dışına çıkacağımı hep hissettim. Bu yüzden oyunculuk okullarına gittim. Sonra küçük rollerle başlayan kariyerim bu noktaya kadar geldi.

Hollywood yıldızlarının hayat hikâyelerinde dramatik klişelere alışkınız. Siz şanslı azınlıktansınız o zaman?

- Yok canım, annemle babam ayrıldı. Sonra annem ciddi bir rahatsızlık geçirdi. Ama başıma gelenleri burada konuşmak çok doğru değil.

Yıldızınız tüm dünyada hızla parlarken siz evlendiniz; üzerine bir de çocuk yaptınız. Neydi derdiniz?

- Dedim ya en büyük hayalim sevdiğim bir erkekle aile ve çocuk sahibi olmaktı. Ben de kalbimin sesini dinledim.

Kalbiniz “yönetmen” dedi o halde... Hollywood yıldızları neden çoğunlukla Hollywood simalarıyla evleniyor?

- Bu söylediğinin sebebi sanırım o sektörde uzun saatler çalışmak. Böylece bütün çevreniz de o endüstriden oluyor. Ama ben eşim Mark (Webber) ile öyle tanışmadım. Onun çektiği bir filmi izleyip çok etkilenmiştim. Bu sayede tanıştık ve gördüğün noktaya geldik. Aramızda hep dengeli bir ilişki oldu. Birbirimizin projelerinde çalışarak birlikte daha çok zaman geçiriyoruz. Mükemmel bir formül bulmuşum değil mi?

Geçen sezon oynadığınız ‘Love and Honor’ filmde Liam Hemsworth ile sevişme sahneleriniz epey tartışılmıştı. Kısa süre önce anne oldunuz. Bu tarz sahnelere karşı tavrınız değişti mi?

- Şöyle anlatayım: Şimdiye kadar hep erkeklerin âşık olduğu kadın karakterleri canlandırıyordum. Artık annelik iç güdüsüyle güçlü kadın karakterlere hayat vermeyi hayal ediyorum.

Argo, Taken, James Bond, The Water Diviner... Türkiye’de film çekme modası malum. Eşinizle Türkiye’de bir şeyler yapmak ister misiniz?

- Dün Sultanahmet ve Ayasofya’yı gezerken tam da bundan bahsettik.

Gerçekten Türkiye’de bir film çekmek istiyoruz. Zaten tarihi filmlerde rol almayı çok istiyorum. Bunun için de İstanbul’dan da başka bir yer düşünemiyorum.

Türk oyuncu ve yönetmenlerinden tanıdığınız isimler var mı?

- Fatih Akın ve Nuri Bilge Ceylan çok değerli yönetmenler. Oyuncularınızdan da bildiklerim var ama ancak yüzlerini görürsem hatırlayabilirim. (iPad’den Kıvanç Tatlıtuğ’un fotoğrafını gösteriyorum) Vaaay... Kıvanç çok yakışıklı bir adammış. Onunla bir projede yer almayı çok isterdim. Hatta bu iş için Türkiye’ye gelip çalışabilirim.

Eşiniz kıskanmasın? - Yok canım. Sonunda bu bir iş!

Soma’da yaşananlar büyük trajedi
Türkiye hep görmek istediğim bir ülkeydi. Bu bebeğimle yaptığım ilk uzun seyahat. İnsanlar çok sıcak ve bebekleri de çok seviyorlar! O üzücü olay yaşanmasa belki her şey daha da iyi olurdu. Soma’da yaşananları CNN’den takip ettim. ABD’de de birinci haber olarak verildi.

Gerçekten büyük trajedi! Ne söyleyebilirim ki! Bütün Türkiye ve Soma’da yakınlarını kaybeden ailelere taziyelerimi bildirmek istiyorum. Biz de ülkemizde büyük felaketler yaşadık. Ve birbirimize kenetlendik. Türkiye’de de gözlemlediğim aynı birliktelik ve birbirine destek olan insanlar.

Nicolas Cage acayip gizemli bir adam
* Dünyaca ünlü birçok isimle çalıştım. İçlerinde en ilginci Nicolas Cage’di. Farklı bir havaya sahip. Acayip gizemli bir adam.

* Kristen Stewart ile birbirimize çok benziyoruz. Geçen sene bir baloda birlikte takılıyorduk. “Birbirimize o kadar benziyoruz ki kardeş olmalıyız” diye konuştuk. Belki bir filmde öyle bir rol canlandırırız.

“Güzel ve cazibeli görünmek içinizden gelen bir şey. Bunda düzgün beslenme ve iyi ürünler kullanmanın önemi büyük. Ben en çok gözlerimi beğeniyorum”

“En büyük derdim düzenli bir takvimimin olmaması. Çingeneler gibi bir sonraki projemde hayat beni nereye götürecek bilmeden ilerliyorum ve planlı yaşayamıyorum”

Teresa Palmer’ı bu sene daha sık görmeye hazır olun. İstanbul’a geliş nedeni Amway’in yüzü olarak ‘Artistry Youth Xtend’ reklam filminde oynamasıydı.

HAKAN GENCE / HÜRRİYET