Abone Ol

Teoman Spotify’da Rihanna’yı solladı

2015 yılında 75 milyon kullanıcı, Spotify’da 20 milyar saatin üzerinde müzik dinledi. Dünyada en çok dinlenen sanatçı Drake, Türkiye’de ise David Guetta oldu.

Teoman  Spotify’da Rihanna’yı solladı

Teoman'a magazincilerden doğum günü sürprizi!

Rihanna'dan çırılçıplak klip!

Rihanna yeniden Victoria's Secret Melekleri’yle

Rihanna... GALERİ

Türkiye’de en çok dinlenen yerli sanatçılar ise Teoman, Sezen Aksu, Sıla, Gülşen, Duman, Demet Akalın, Ahmet Kaya ve Mabel Matiz oldu.


Spotify’ın her yıl sonunda, o yılın tüm dünyada müzikseverler arasında en popüler olan sanatçı ve şarkıları açıkladığı dönem geldi çattı. Sonuçlara göre dünyada müzikseverler bu yıl her zamankinden daha çok müzik dinledi. Bir yıl içinde 75 milyon dinleyici, 20 milyar saatten fazla müzik dinledi ve bugüne kadar Spotify’da 2 milyarın üzerinde müzik listesi yaratıldı.  Dünyada en çok dinlenen isim Drake olurken, Türkiye’de listenin başında David Guetta bulunuyor.

Türkiye’de ilk 5’te Türk sanatçı Teoman yer alıyor


Türkiye’de en çok dinlenen sanatçılar listesinde ilk beşte bu yıl yer alan Türk isim Teoman oldu. En çok dinlenen 5 sanatçı sırasıyla Teoman, David Guetta, Maroon 5, Rihanna, Calvin Harris  oldu. En çok dinlenen Türk sanatçılar; Sezen Aksu, Sıla, Gülşen, Duman, Demet Akalın, Ahmet Kaya ve Mabel Matiz oldu.


Türkiye’de 2015’te en çok dinlenen şarkı, Hozier’in “Take Me To Church” adlı parçası oldu. En çok dinlenen Türkçe şarkılar arasında ise Gülşen’in “Bangır Bangır”, Mabel Matiz’in “Gel”, Ayşe Hatun Önal’ın “Güm Güm”, Buray’ın “İstersen” ve Gülben Ergen’in “Aşkla Aynı Değil” şarkıları öne çıkıyor.

Türkiye’de en çok dinlenen ilk 5 albüm listesinde Gülşen’in “Bangır Bangır” albümü, “The Weeknd’in Beauty Behind The Madness” albümünden sonra 2. sırada yer aldı. Flo Rida’nın “MY HOUSE” albümü 3, Major Lazer’ın “Peace is the Mission” albümü 4. olurken, Demet Akalın’ın “Pırlanta” albümü de 5. sıraya yerleşti. Sosyal medyaya yapılan paylaşımlarda, Hüsnü Arkan’ın “Hoş Geldin” parçası, en çok paylaşılanlar listesinde birinciliğe oturdu.

Sözcü