Abone Ol

Temizlik Benim İşim birinci kim oldu?

Temizlik Benim İşim, temizlik konusunda kendine güvenen titiz 5 yarışmacı ile bu hafta da ekranlara geldi.

Temizlik Benim İşim birinci kim oldu?

Temizlik Benim İşim haftanın birincisi bugün yapılan son temizliğin ardından verilen puanlarla birlikte belli oldu. Peki 24 Nisan Temizlik Benim İşim birincisi kim oldu?


Temizlik Benim İşim birincisi kim oldu? sorusu bugün temizlenen son evin ardından verilen puanlarla yanıt buldu. “En iyi temizliği ben yaparım” diyen 5 titiz, temizlik takıntısıyla nam salan, sosyal medyada herkesin sevgilisi olan Kadir Ezildi eşliğinde yarışıyor, bir hafta boyunca kirli ve dağınık 5 evi temizliyor. Kıyasıya rekabetin yaşandığı, eğlencenin hiç eksik olmayacağı yarışmada haftanın birincisi büyük ödülün sahibi oluyor.

Temizlik Benim İşim'de yine kıyasıya rekabetin yaşandığı bir hafta geride kaldı. Bugün haftanın son yarışmacısı Saliha'nın yaptığı son temizliğin ardından verilen puanlarla birinci belli oldu. Kadir Ezildi, bu hafta verilen adaletsiz puanlar sonrasında yarışmacıların birbirine verdiği puanları iptal etti. Bu haftanın birincisi sadece Kadir Ezildi'nin yarışmacılara verdiği puanlarla belli oldu.

PUAN DURUMU

Haftanın beşincisi 5 puanla Zeynep oldu.

Haftanın dördüncüsü 6 puanla Esra oldu.

Haftanın üçüncüsü 7 puanla Hacer oldu.

Yarışmada bu hafta 2 birinci var. 2 yarışmacı büyük ödülü aralarında paylaştı. Haftanın birincisi olan yarışmacılardan ilki 8 puan alan SALİHA oldu. Diğer birinci ise yine 8 puanla MERVE oldu.