Abone Ol

Fizyoterapist Hülya Erşah Gencer'in akıl almaz ölümü

TEM otoyolu üzerinde araçla seyir halindeyken nereden geldiği belli olmayan büyük bir taşın kafasına isabet ettiği Fizyoterapist Hülya Erşah Gencer hayatını kaybetti. Talihsiz kadın, çalıştığı hastaneden arkadaşları tarafından son yolculuğuna uğurlandı.

TEM'de hamile kadının inanılmaz ölümü!

Dün eşi Mehmet Ümit Gencer ve arkadaşı Yiğit Şahinbeyoğlu ile Belgrat ormanlarında spora giden Fizyoterapist Hülya Erşah Gencer dönüşte akılalmaz bir olay sonucu yaşamını yitirdi.

Sporun ardından otomobille Avrupa yakasından Anadolu yakasına hareket eden Hülya Erşah Gencer ve beraberindekiler, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü gişelerden geçtikten sonra karşı şeritte bir kaza gördü. Bu sırada ise otomobilin sağ ön kapısından nereden geldiği belli olmayan büyük bir taş Hülya Erşah Gencer'in(40) kafasına isabet etti.

Fizyoterapist Hülya Erşah Gencer'in akıl almaz ölümü - Resim: 1Olay sırasında ağır yaralanan Hülya Erşah Gencer, Beykoz Kavacık'ta özel bir Hastaneye kaldırıldı. Fizyoterapist Hülya Erşah Gencer, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Fizyoterapist Gencer'in çalıştığı hastanede haberi duyan arkadaşları gözyaşlarına boğuldu. Hülya Erşah Gencer'in cenazesi ise bugün çalıştığı hastane olan Haydarpaşa Numune eğitim ve Araştırma Hastanesine getirildi. Dün kaza sırasında otomobilde bulunan Yiğit Şahinbeyoğlu, "Hülya ön koltukta oturuyordu. Karşı şeritte bir kaza gördük. Taşın nereden geldiğini anlayamadık. Olayın ardından arkadaşı hemen hastaneye götürdük" dedi.

Arkadaşları Hülya Erşah Gencer'i uğurlayan hastane çalışanları ise gözyaşlarını tutamadı. Hülya Erşah Gencer'in eşi Mehmet Ümit Gencer ise eşinin tabutuna sarılarak uğurladı. Güçlükle konuşan Mehmet Ümit Gencer, yaşadığı üzüntüyü ifade etti. Talihsiz kadının cenazesi toprağa verilmek üzere Çanakkale'ye gönderildi.