Abone Ol

Televizyoncu Müge Anlı Muhemmed Fırtına'nın katilini duyunca hastanelik oldu!

Muhammed'in annesi Dilber Fırtına tarafından öldürüldüğü haberi Müge Anlı'ya ulaştığında ünlü sunucu hıçkırıklara boğularak sinir krizi geçirmeye başladı.

Televizyoncu Müge Anlı Muhemmed Fırtına'nın katilini duyunca hastanelik...

Televizyon fenomeni Müge Anlı, Programına konuk ettiği ve kaybolan oğlunu aradığı Dilber Fırtına'nın Kemal E. ile birlikte çocuğu döverek öldürdüğünün anlaşılması üzerine adeta yıkıldı!

Ünlü Televizyoncu Müge Anlı daha önceleri magazin ağırlıklı olan programının format içeriğini değiştirirken başına geleceklerin henüz farkında değildi. Magazin olan içeriği yaşam haberleri olarak değiştiren Müge Anlı "Dobra Dobra" olan programın adını da "Müge Anlı ile Tatlı Sert" olarak değiştirdi.

Fakat programın daha ilk günlerinde stüdyoda yaşanmaya başlananlar Güzeller güzeli televizyoncunun hep gülen yüzünü sürekli şok içinde ya da ağlarken görmemize neden oldu.

Kardeşini öldürüp sandıkta saklayandan bir haftalık kocasını sevgilisine öldürtene, Komşusu kadını iki çocuğu ile vahşice doğrayandan Münevver Karabulut vahşetine kadar türlü türlü katil tiplemelerini bulmanın, hatta bizzat olayların bire bir kahramanı olmanın ağırlığını omuzlarına yükledi.

Müge Anlı, istemediği halde bir yandan da kelimenin tam anlamı ile bir Halk Kahramanına dönüştü. Artık yüz binlerce insanın ve programı izleyen milyonların "Sarı Saçlı Adalet Meleği" diye adlandırdığı insan oldu.

Müge Anlı son olarak 45 gün boyunca aradığı Muhammed Fırtına adlı çocuk ölü bulununca yıkıldı. Ertesi sabah canlı yayına doktor gözetimde çıkıp programı yapmaya başladı. Muhammed Fırtına ölü bulunmuştu ama Anlı işin peşini bırakmıyordu. Muhammed'i kim öldürmüştü?

Öğleden sonra ise korkunç haber Müge Anlı'ya ulaştığında ünlü sunucu hıçkırıklara boğularak sinir krizi geçirmeye başladı. Doktor kontrolüne alınan Müge Anlı, büyük bir yıkım yaşadı.

Müge Anlı, kendisi ile birlikte ölen çocuğunu arayan anne Dilber Fırtına ve sevgilisi Kemal E.'nin kendilerini cinsel ilişkiye girdikleri sırada gördüğü için küçük Muhammed'i döverek öldürdüklerini öğrenince fenalaştı.

Akşam ATV Ana Haber bültenin canlı yayın konuğu olan Müge Anlı olayı gözyaşlarına boğularak anlattı. ATV Ana Haberin yayınından sonra Müge Anlı tekrar fenalaştı ve yeniden doktor kontrolüne alındı.

www.turuncutime.com